onsdag 27. juli 2016

Sengehimmel blå

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.

Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Volang med rå kanter. Lengde fra ringen og ned 2cm. Vidde nederst 8cm.


Vær oppmerksom på at dette ikke er en leke for små barn. De florlette sengehimle er som en sand prinsessedrøm, men en sengehimmel er også praktiske, da den afskærmer babyen for ly lys og bevægelse uden at lukke helt af, og det er selvfølgelig også en fordel at undgå myg og insekter om natten, så udlev drømmen og skab en rigtig himmelseng. Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet.


Dus blå lang sengehimmel fra Sebra som henges i taket.

Sengehimmel - Jabadabado, Petroliums Blå. Over sprinkelsengen vil den skape et lunt og godt sovested for den lille. Den har en metalbøjle i toppen, og derfra en hempe som som gjør det enkelt å henge den opp samtidig som. Søt sengehimmel fra Petter Oppegaard. Stoffet er transparent hvit med blå kanter.


Totalt størrelse på stoffet er 1x 2cm. Stativ selges separat. En fin sengehimmel over sengen er både vakkert og koselig. Alle små jenter og gutter drømmer vel på et tidspunkt om en ekte prins eller prinsesseseng?


Put dit vigtigste minimenneske til natten i sin lille seng under den bløde sky af let draperet sengehimmel. Eller brug sengehimlen som den hyggeligste hule på børneværelset eller i en krog i stuen. Perfekt hyggekrog Kan også hænges over sengen Hyggelig hulestemning En sengehimmel kan være med til at skabe en hyggelig hulestemning over dit. En Himmel for babyer og barn som både kan brukes tradisjonelt over sengen for å skape en trygg og eventyrlig atmosfære. Og som også senere kan brukes som en hule i lekhjørnet.


Trening, avslapning, lek, hagearbeid. På Clas Ohlson finner du alt for din fritid. Innred sengen på barnerommet med en vakker sengehimmel ! Lys blå sengehimmel til Leanders Linea sprinkelseng.


Finnes i tre andre farger.

Tex 1sertifisert. Laget i 1 polysester. Noen har også med en avtagbar krone på toppen. Pynt gjerne på eller rundt sengehimmelen med pom pomer i matchende farger. Hva med en sengehimmel til babyseng i nydelig hvitt blondestoff eller en litt kraftigere variant i en vakker pastellfarge?


For større barn kan også blondestoff falle i smak, perfekt for prinsessesenger. Eller du kan gå for en mer nøytral sengehimmel i nydelig rosa, blå eller grå nyanser som matcher med det øvrige interiøret. Her kan du surfe blant farger og tema og enkelt finne interiør på nett, uansett om du foretrekker blå elefanter eller søte, rosa kaniner.


I tillegg til et fantastisk utvalg vektlegger vi bærekraftighet og økologisk produksjon. Passer til sprinkelseng. Baby blå sengehimmel. Sikkert også vugge. Sengekant til 60x1sprinkelseng brukt.


En sengehimmel til babyer og barn kan brukes tradisjonelt over sengen for at skape en trygg og eventyrlig atmosfære omkring sovemiljøet. En lekker sengekant som passer sprinkelsenger i standardmål 120x60cm. Denne sengekanten er 5cm tykk, og har et herlig moderne design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg