onsdag 20. juli 2016

Fondant meny

Stekes midt i ovnen ved 2grader i ca 8-minutter, til det ytterste laget har stivnet, men kaken fortsatt har en flytende kjerne. Steketiden vil variere fra ovn til ovn, så start med minutter og sjekk med en pinne om kjernen er flytende. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Den er ganske enkel å lage selv, men det er langt enklere og praktisk å kjøpe fondant her hos oss.


Spør oss gjerne om utvalgte vinpakker til menyen. Det bes om at alle gjester bestille samme antall retter.

Appelsin confit – Sjokolade. Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er for mange en soleklar dessertfavoritt. Her har vi valgt å fryse dem ned før steking, noe som gir et sikkert og godt resultat hver gang. Dessuten kan du lage dem klare i god tid før du skal servere dem.


Den perfekte sjokoladefondanten er så herlig rå i midten at sjokoladen renner litt ut når du setter skjeen i den. Får du til det, er det lite som smaker bedre. Ikke for å være vrang eller for å klage, for det ser helt fantastisk ut.


Men etter hva jeg har lært det siste halvåret, så er ikke dette en sjokoladefondant. En fondant er en sjokoladekake som er akkurat stekt slik at den ikke er flytende inni, men fortsatt er veldig fuktig.

Det dette er kalles derimot for en mi-cuit. Si ja TiL STorT uTvalG! Hos MENY finner du det største utvalget av gode råvarer. Og i tillegg har vi hver uke over 1varer på tilbu stort utvalg First Price-produkter og faste knallkjøp på et utvalg av våre mest solgte varer. Handle matvarer på nett og få MENY -kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem!


Nettbutikk med utstyr til baking. Se vårt utvalg her! Ikke la den ligge å tørke før den has på kaken. Ikke kremfløte under fondant. Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.


Fondant MÅ knaes opp godt til den er elastisk. Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring. Du kan også farge hvit fondant med konditorfarge. Kna den til fargen er helt jevn.


Deilig og enkel oppskrift på hjemmelaget sjokoladefondant. Kaken er en soleklar dessertfavoritt. Sjokoladefondant er en av verdens mest populære dessertkaker!


Bruk så dyr og eksklusiv mørk sjokolade du får tak i, og du får en smak som er hvilken som helst gourmetrestaurant verdig!

Det beste er ofte det man lager selv, men noen ganger er det vanskelig å lage all kakepynten helt fra bunnen av. Da kan det være en god idé å bestille spiselig kakepynt fra oss. Vi har alt fra de klassiske rosene i forskjellige farger til barnesko og dyr i forskjellige former og fasonger.


Klikk deg rundt i menyen her for å finne akkurat den kakedekorasjonen du er ute etter. Store og små arrangementer Julebor møtemat, teambuilding, bryllup, bursdagsselskaper og lignende - vi skreddersyr ditt arrangement hos deg, eller i restauranten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg