fredag 29. juli 2016

Hårmote menn 2019

Jeg tror parykker kommer til å være noe som dominerer mer i det nye året, men gjerne mest i mote- og kjendisverden. Jeg tror flere kommer til å se på håret som en form for accessoirers. Trenden krever en god porsjon mot, men hvis du tør å kaste deg ut i det, er du sikret et kult uttrykk og en frisyre som passer til både langt og kort hår. Hvilke hårfrisyrer burde menn velge? Vi jenter søker mest etter hårfrisyrer, mens gutter etter klipp.


Vi har snakket om hårtrender med frisør Andrea Richardsen som jobber hos Gevir. Guttefrisyrene som er trendy nå – Det popper opp flere og flere barbershops i hovedstaden. Danmark og Tyskland.


Hårtrendene endrer seg stadig, også for menn. I guiden under forteller ekspertene om hvilke herrefrisyrer som er i vinden nå om dagen. Er du ute etter en ny frisyre, men kan ikke finne den riktige? Ikke noe problem - her er Norges største galleri over frisyrer på nettet. Her kan du finne en frisyre som passer til deg, eller en frisyre som kan gi deg inspirasjon.


Krøller eller glatt hår, rødt hår eller blondt hår? Det er nesten umulig å henge med på alt i motejungelen. Her er syv trender du må få med deg, mann ! Sist oppdatert: 26.


Nå er vi lei av snø, glatte veier og kalde temperaturer. Nye stiler dukker også opp i brillemoten, og nå kan du sjekke ut høstens og vinterens nyeste trender hos Mister Spex. Sølmedaljer i VM for andre gang på rad til Håndballgutta! I VM spilte Håndballgutta ni kamper. Vi ser fram til fortsettelsen med Håndballgutta.


Tre på All-star Team Norges. Keen på en ny parfyme? Sjekk ut topplisten over våre bestselgende parfymer for menn.


VI har oppdatert listen med de siste nyhetene som har falt best i smak hos våre mannlige kunder. Leter du etter de mest populære parfymene akkurat nå? Sjekk ut vår toppliste med våre bestselgende parfymer for menn og kvinner akkurat nå. Kanskje får du inspirasjon til å finne en ny favoritt eller overraske noen med en fin gave?


Få med deg de nyeste interiørtrendene og -tendensene. Gjør deg klar til ny fargefest. Fra årets første interiørmesse kan vi melde at det blir mer både farger og mønster i hjemmene våre i tiden som kommer.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Klippningarna ska kännas organiska men det är dags att vinka hejdå till den klassiska balayagen och diskreta slingor och i stället jobba med kontraster. Nu har det varit ett tag där håret ska kännas lite solblekt och färgen ska vara väldigt naturlig, men nu går vi åt att göra ett statement.


All nødvendig informasjon og statistikk for 4. Husk at også menn liker å stelle med seg selv, liker en godbit, en kopp kaffe og blir glad for en bildekalender. Velkommen til Alt om fotball, Norges beste nettside for fotballstatisikk. Fra de viktigste ligaene tilbyr vi kampfakta, toppscorerlister, assists, kort og en rekke andre statistikker.


Her finner du resultater og tabeller fra over 1norske og internasjonale turneringer. Pornhub er kvinner. Dette er hva de ser på - I fantasiene ønsker en del kvinner å bli tatt med storm. Dette er interessant fordi i den virkelige verden er kvinner langt mer sterke og i kontroll i sin seksualitet, mens i fantasiene holder mange fast i et tradisjonelt kjønnsrollemønster, sier sexekspert.


Les de ferskeste utgavene av bladet, eller søk i vårt rikholdige arkiv bestående av år med det beste av norsk dokumentarjournalistikk: En fascinerende reise gjennom spennende historier som har engasjert tre generasjoner norske menn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg