tirsdag 5. juli 2016

Aldersgrense tatovering danmark

Jeg vil uansett anbefale deg å lufte dette med foreldrene dine. Tar du tatovering uten å fortelle dem det, kan det hende det blir mye krangling og et anstrengt forholde dere. Siden en tatovering er noe du vil ha livet ut, er det naturlig at foreldrene dine vil kunne sette en grense for når du kan få dette. Det finnes ingen lovbestemt aldersgrense for når man kan få tatoveringer i Norge.


Likevel er det slik at de aller fleste seriøse tatoveringsstudioene har en aldersgrense på år. Det er ingen lovfestet nedre aldersgrense for å ta tatovering i Norge, men de fleste studioene har en selvpålagt aldersgrense på år (noen steder år). For tatovering på innsiden av leppe, hals, fingre og hender har vi års aldergrense. Vi har års aldersgrense på tatovering. Vi tatoverer ikke i nærheten av intimsone.


Vil ha aldersgrense på tatovering. Flere barn under år ønsker tatoveringer nå enn tidligere,. Tatovører er den nye nomaden og vi reiser også ofte rundt på Tattoo-conventions, tatoveringsmesser og utstillinger.


Vi gjør alle stilarter innen tatovering og kan hjelpe med cover-ups hvis du har vært uheldig. Overrask noen med et gavekort fra Starlight Tattoo! Våre gavekort har ingen utløpsdato. Drop-in alle dager. Hos vores svenske naboer kommer de lokale sundhedsmyndigheder på inspektion i tatovørbutikkerne.


Samtidig har de også regler omkring det blæk, som tatovørerne bruger. Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Stort utvalg og lave priser. Tatovør Kai Elvsveen sier nei hver eneste uke til mindreårige som vil ha blekk under huden. Han er blant mange i bransjen som ønsker seg en lovfestet aldersgrense for å ta tatovering i Norge. Ta bevisste valg Ta ikke en tatovering som en impulshandling i ruspåvirket tilstan enten rusen er en sterk forelskelse eller etter en festnatt på byen.


Aldersgrense tatovering , foreldreansvar, tillatelse fra foreldre. Hei, jeg er en gutt fra Oslo som sterkt ønsker tatovering , og jeg vet alt om at. Jeg trodde faktisk det var aldersgrense på tatovering ? Men uansett er jeg ikke ute etter å straffe noen, bare si i fra at jeg ikke synes dette er greit. Utrolig mange kontakter oss for å høre hva tatoveringen de ønsker vil koste før de bestiller time. Det er desidert det mest stilte spørsmålet fra dere.


I Norge har vi som kjent 18-års aldersgrense for kjøp av øl i butikken - og eller 20-årsgrense for kjøp av alkoholvarer på. Du har ingen ret til at klage, hvis din tatovering er gået galt. Danmark Vidste du, at du ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg