tirsdag 5. juli 2016

Barnehager laksevåg

Bergen skal bli Norges beste by å vokse opp i. Vi har også Jansonsmarken og Laksevåg parken rett utenfor porten. Vi er en liten barnehage og. Laksevåg barnehage ligger i Sverre Hjetlandsvei 1 på Laksevåg i Bergen, og er Bergens eldste kommunale barnehage.


Etter andre verdenskrig var det mye å bygge opp igjen på Laksevåg , som den gang var en egen kommune. Mange kvinner måtte derfor ut i arbei men de trengte noen til å ta seg av barna deres.

Ta kontakt for en vennelig samtale med styrer og ansatte. Hos oss møtes kulturer, språk, tradisjoner, tanker og uttrykk på tvers av grenser. Vennskap, toleranse og forståelse for andres egenart er sentralt i vår barnehagehverdag. Det er den andre barnehagen Kanvas overtar i år, og stiftelsen teller nå barnehager. Johan Berentsens vei Laksevåg.


De fleste barna jubler når vi har fisk til lunsj, og det er sjelden rester igjen av fiskelunsjen! I oppskriftsheftet finner dere mange gode og spennende oppskrifter! Fem tips til hvordan feire samenes nasjonaldag i barnehagen 04.

To minutter er ikke nok tid til å involvere seg i barns lek 04. Arrangerte byttedag: – Barna syntes det var stas å gi bort klær 03. Det uroer meg at så mange barnehager oppgir at det bare er full bemanning noen få timer 03. Deler av uteområdet er naturtomt med bl. Barna som ikke kan gå (eller er ustødige), har et eget inngjerdet område.


Vi har områder som Klokkarvannet, Fanahammeren, Krykjehaugen og Stend i umiddelbar nærhet. Barnehagen har også mange sykler og andre uteleker. De ønsket at barnehagen skulle komme inn i en sammenheng med flere kristne barnehager. Solgløtt barnehage på Laksevåg har vært eid av Bergens Indremisjon.


Det har vist seg at mange opplever det krevende å ikke være en del av et fellesskap. De har et stort mangfold i barnegruppen, med barn fra mange ulike land. Relevant og pålitelig informasjon om norske barnehager. Dataene er innrapportert av barnehagene og kommunene hvert år, og kvalitetssikret av Utdanningsdirektoratet.


Når barnet starter i barnehagen. Den første tiden i barnehagen er viktig for at barnet får en trygg og god start i barnehagen. Både foreldre og barn blir kjent med barnehagen på en rolig og forsiktig måte, slik at det å begynne i barnehagen ikke blir en brå overgang for barna.


Nærmiljøet rundt oss er en viktig arena som innbyr til aktivitet og turer.

Er du på jakt etter barnehageplass i Bergen, så finner du enkelt frem til barnehagenes egne hjemmesider i tabellen under her. Vi ligger i naturskjønne omgivelser med natur og turmuligheter rett utenfor porten. Vi har arrangert byttedag i barnehagen - klær, sko, leker og bøker har fått nye eiere! Internasjonalt samarbeid Norge - Island.


Følg oss på studietur til Island. Vi ønsker å gjøre en forskjell og medvirke til at barna får en god barndom. Her hos oss vil barna oppleve glede, tilhørighet, felleskap og mestring. Vi får et nært forhold til alle barn og foresatte. Vi har en flott plassering på Skadberg i Sola kommune.


Gymsal med klatrevegg: For å styrke, og trene barnas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg