tirsdag 26. juli 2016

Eurest pasienthotell ullevål

Gratis avbestilling! Ullevål hotell er et tilbud til pasienter og pårørende. Det ligger i bygg inne på området til Ullevål Sykehus.


Pasienthotellet på Ullevål kan bli stengt på grunn av sykepleierstreiken. Har du spesielle ønsker, imøtekommes disse så langt det er mulig ved innsjekking.

Merk at ikke alle ønsker nødvendigvis kan innfris, og at de kan koste ekstra. Alle rom har også nødalarm for å ivareta våre gjesters sikkerhet. Alle rommene har bad med dusj, WC og hårføner, kjøleskap og TV, telefon og internettilgang. Rundt 3av oss er faglærte kokker, som gjerne har erfaring fra hotell og restaurant. I Eurest er vi noen skikkelige foodies som ELSKER mat!


Hvilken måltidsløsning er best for ditt bygg, din bedrift og dine ansatte? Det er her vi kommer inn med vår spisskompetanse.

Internett er tilgjengelig mot betaling. Vi får utnyttet ressursene bedre, og PUUR setter en høy standard for kvaliteten. Hotell på Ullevål sykehus.


For oss har det vært viktig å ha en helhetlig aktør med på laget. De er løsningsorienterte, gir oss kontinuitet og har levert et godt team. Vi har et godt samarbeid med Eurest. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag.


Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Dersom det er oppgitt et opplæringskontor, kan du ta kontakt med dette. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Du må kunne vise frem legitimasjon og betalingskort når du sjekker inn.


Ullevål pasienthotell driftes derimot av nevnte Eurest , igjen et datterselskap av Compass Group. Morselskapet er verdens største leverandør av måltidsrelaterte tjenester, og har en årlig omsetning på nærmere 2milliarder kroner, ifølge selskapets hjemmeside. Gaustad hotell er et tilbud for pasienter og deres pårørende.


De 1rommene har eget bad og TV.

I spisesalen serveres det fire buffeter hver dag. Det finnes oversiktskart ved hver inngang til sykehuset som viser hvilke bygg som ligger hvor og hvilke enheter som befinner seg i hvilke bygg. Denne bedriften er lagt under ein organisasjon med godkjenning som lærebedrift. Det vil variere frå fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften.


I Oslo er det tatt ut fem sykepleiere ved pasienthotellet på Ullevål. I Akershus er det tatt ut åtte sykepleiere ved Godthaab helse og rehabilitering i Asker. Oslo og Akershus har slått seg sammen i streikekampen, så vi kommer til å holde streikemarkeringer utenfor hotellet på Ullevål , og ved Godthaab, sier fylkeslederen i NSF Akershus.


Booking av kursplass. Våre kurspriser er alltid pr person. Dere velger selv hvor mange dere ønsker å melde på. Avbestilling må være oss i hende minst dager før kursstart. Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester.


Reiser du til eller fra offentlig godkjent behandling, har du rett til å få dekket nødvendige utgifter til reise. Du får i utgangspunktet dekket den billigste reisemåten, og du må betale en egenandel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg