fredag 29. juli 2016

Sy til baby

Sjekk ut Sy Til Baby. Sy klær til baby Denne siden ble sist oppdatert 16. Her ble det litt forskjell på mine bein da endene ikke møttes helt (derfor man skal starte på midten å sy ned), men jeg bare klippet det til etterpå: Sy ribbene sammen slik, rett mot rett: Vreng ribben, vrang mot vrang: Og fest ribben, rett mot rett, med nåler til buksa: Sy ribben og buksen sammen.


Poser til hjelm og slalombriller Støvlettholdere Tips og triks: Coverpro- og sytips Coverpro-brukerveiledning Elastiske kantbånd Glidelås i sminkepung Gylf Halslinning Hvordan helfore babydress Hvordan helfore jakke Hvordan helfore selebukse Lommer Runde lommer Skråbånd juksemetode Skråbånd på kjole Sommerdrakt med ribbkanter Sy i for i. Steg for steg hvordan sy en barnebukse med strikk i livet og i beina Dette trenger du: stoff (bomull er det enkleste stoffet å sy disse av).

Trekk til gassflaske. Babyrede, den perfekte gaven å sy til den som venter en baby ! Her kan den nyfødte ligge lunt og trygt med den tykke kanten rundt seg. Se under for fremgangsmåte.


Nå kommer også dette settet til dukke. Like greit å sy et sett til dukken av rester da blir dukkemor enda gladere. Dette er også en anledning til å bli kvitt små restbiter.


Denne mønster passer til Baby Born eller dukke i samme størrelse (ca.38cm) Mønster kan du printe ut fra linkenen her under.

Save PDF i pcen din deretter printer i A4. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Cirka meter skråbån eventuelt strygemærke til pynt. Sæt trekanten fast i det ene hjørne af det store stykke frotté. Klip de fire hjørner lidt runde.


Stryg mærket på hætten. Sy tunika-håndklæde til baby. Materialer: Et stykke frotté x 150. Denne gangen har jeg sydd et babynest eller babyrede som det også kalles.


Det var ganske enkelt å sy , men jeg tenkte likevel jeg skulle dele de beste triksene. Her er gode forslag til , hvad du kan sy til din babys første år - både tøj, legetøj og praktiske ting. Se flere idéer til Diy baby , Baby og Syning.


Sy bukserne sammen ret mod ret langs sidesømmene og ved skridtsømmen, og zigzag over trævlekanterne. Hei, her er jeg igjen. Den krona må jeg bare prøve meg på,så det minste tantebarnet mitt på år slipper å gå med tiara utenpå topplue når hun skal være virkelig fin:-) du forklarer så godt og gjør alt så forståelig, tusen takk igjen. Deretter stappet jeg kanten og sydde siste del av sømmen rundt madrasslommen.


Så var det bare å stappe inn platevatt, putefyll eller løs madrass og lukke nederst.

Brett kanten dobbel mot vrangen og sy til. Tvinn en snor og tre i den doble kanten. Sy rynketråd langs halsudskæringen, og rynk ind til ca.


Zigzag bukseelastik langs ærmekantens vrangside, stræk elastikken, mens du syr. Fold om til vrangen, og stik fra retsiden med en lige stikning ca. Sy skråbånd på halskanten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg