tirsdag 12. juli 2016

Brystløft med silikon før og etter bilder

Før - etter - bilder ved brystoperasjon. Plastikkirurgene hos Aleris har lang erfaring med brystoperasjoner. Vi gir deg råd og en faglig anbefaling, slik at du kan ta en veloverveid beslutning. Resultatet av brystløft vil ikke påvirkes av en slik komplikasjon.


Brystløft kan kombineres med silikon hvis ønskelig.

For å forebygge blødning etter et brystløft , er det svært viktig å følge de råd som gis i forbindelse med operasjonen og å holde seg i ro den første uken. Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov.


Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Kvinner som er fornøyd med sine bryster etter operasjon hos oss, er vår beste reklame.


Et brystløft gjør at kvinnen får rundere og høyere bryster.

Metoden kan kombineres med brystforstørrelse med silikonproteser hvis du ønsker større bryster. Ved brystløft omformes brystets. Samme tendens kan vi også se blant norske kvinner. Kombinasjon brystforstørrelse med brystløft. Dersom du har heng i brystet og ønsker en forstørring av brystene, må man i mange tilfeller utføre et brystløft i kombinasjon med brystforstørrelse.


Ved et brystløft flyttes brystvorten høyere på brystet samtidig som man fjerner hudoverskudd i nedre del av brystet. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Dette varierer fra ordinær innlegging av protese, brystløft eller en kombinasjon. Noe forenklet kan man si at ved innleggelse av protese endres størrelsen, mens brystløft endrer brystets form og fasong. De aller fleste er fornøyde etter en brystreduksjon, og opplever ikke at arrene representerer noe problem.


Hvis man går opp i vekt vil brystene kunne bli større igjen, eller det kan tilkomme noe sig av brystene senere. Dette kan eventuelt korrigeres på ulike måter, som for eksempel ved å utføre et moderat brystløft. Pre- og postoperative bilder. I henhold til forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep kan vi ikke vise pre- og postoperative bilder ( før - etter - bilder ) av kosmetisk kirurgi på vår hjemmeside.


Slike bilder vil du imidlertid få se når du kommer til konsultasjon på klinikken. Det kan vi dessverre ikke gjøre fordi markedsføring av brystforstørrelse og andre kosmetiske (kirurgiske) inngrep, ikke kan inneholde pre- og postoperative bilder ( før - og - etter -operasjonen- bilder ).

Dette ifølge forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep. Volvat har imidlertid flotte før - og - etter - bilder på klinikken. Volvat tilbyr brystløft i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Fredrikstad.


Hensikten med brystløft er å løfte og stramme opp bryster som er blitt slappe og hengende, ofte etter fødsler og amming. Silikon bryst bilder. På grunn av markedsføringsloven har vi dessverre ikke lov til å vise før - og - etter - bilder av silikon bryst.


Men, på vår klinikk i Oslo tilbyr vi 3D-scanning og simulering slik at du kan få et godt og realistisk bilde av ditt forventede resultat ved silikon eller annen brystforstørring. Det hjelper så sykt mye å lese om andres erfaringer rundt silikon. Du har kjempefine pupper, og syntes kløften din ser dritfin ut!


Jeg har akkurat tatt silikon , tok 2over muskelen med moderat profil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg