onsdag 20. juli 2016

Clearblue eggløsningstest dobbel hormonindikator erfaringer

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Billig, sikker og rask eggløsningstest. Kjøp nå, test deg hjemme. I hver syklus er det bare noen få dager kvinnen kan unnfange, derfor er det viktig å ha sex på de dagene hvis du prøver å bli gravid.


Sikker og lettbrukt digital eggløsningstest fra Clearblue med dobbel hormonindikator. Pakken inneholder en digital holder, og testpinner for engangsbruk. Testen fungerer ved å registrere endringer i både østrogen og LH, og kan derfor gi deg beskjed om fler fruktbare dager enn andre eggløsningstest som kun registrerer endring av LH.


Identifiserer vanligvis fire eller flere dager da man er mest fruktbar. Gir deg beskjed om de fire mest fruktbare dagene i syklussen din. Clearblue eggløsningstest med dobbel hormonindikator identifiserer vanligvis fire eller flere fertile dager.


Testen hjelper deg å identifiserer hvilke dager du har høy og maksimal fertilitet. Clearblue registrerer østrogen og luteiniserende hormon (LH) i urin. LH-stigningen, og legger til rette for et vennlig miljø der sædcellene kan overleve. Clearblue digital eggløsningstest er en avansert eggløsningstest , sammenlignet med andre tester på markedet.


Den digitale testen er laget for å identifisere nøyaktig når du er mest fruktbar. Jeg også hadde blinkende smiley i 4dager, dvs at da har man høy fertilitet, da er det ikke lenge til eggløsning. Den femte dagen blinket den ikke lenger, dvs da hadde jeg maksimal fertilitet, da stopper man å teste og bør hvertfall ha samleie de to neste dagene. Få det levert på døren.


Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Noen som har opplevd dette? Trodde alltid at man skulle innom høy fertilitet før max. Det er dobbelt så mange dager som alle andre eggløsningstester!


Du får rabatt når du bestiller eller flere esker (trekkes automatisk i kassen). Du kan kjøpe clearblue eggløsningstest dobbel hormonindikator. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Kun til in vitro-diagnoser.


Oppbevares ved romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn. Eggløsningstest for hjemmebruk. Ikke bruk hvis folieinnpakningen med testpinnen inni er skadet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg