onsdag 20. juli 2016

Bayonneskinke meny

Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Svinekjøtt gjør det enkelt å velge en sunn og rask middag. Hos MENY finner du et stort utvalg svinekjøtt, enten i løsvekt eller pakket. Koteletter, svinefileter og strimlet. Og hvem elsker ikke bacon?


Et must til helgefrokosten! Bayonneskinke kommer normalt med en ytre emballasje og indre emballasje. Den innerste posen er beregnet for å bruke til koking av bayonneskinken , så det er viktig at du ikke kutter hull i denne når du fjerner den ytterste emballasjen.


Fjern den ytre emballasjen og legg 6g bayonneskinke med den indre emballasjen intakt i en kjele. Mener vi hadde hvit saus til da jeg var liten, men kan ikke huske helt. Har ikke spist det på sikkert år! Ser det står tomatsaus flere steder, hvordan lager man i så fall den?


Potetmos og grønnsaker? Det må bli noe uten fancy ingredienser siden det er søndag. Den selges røkt og urøkt, rå og kokt. En go enkel, gammel klassiker, som smaker like godt hver gang ! Lag en hvit saus, men med like mye vann som melk eller fløte.


Ha i salt og pepper og væsken fra aspergesboksen (den inneholder ganske mye salt, så vær forsiktig med saltet - smak til). Server røkt juleskinke med lekkert tilbehør som blåbærbraisert kålrot, mandel- og kaperspesto, potet- og purresalat og stekte pærer med kremost og bacon. Handle matvarer på nett og få MENY -kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem! Legg bayonneskinken i kaldt vann, kok opp, skum av og skru ned varmen.


La skinken trekke under lokk til den er gjennomkokt, ca. Skal skinken serveres kal avkjøles den i kokevannet. Rør sammen ingrediensene til sausen, smak den til med salt og hvit pepper og dryss litt rosépepper på toppen.


For flere oppskrifter med et lett tilsnitt, se vår seksjon Lett og godt. Som tilbehør har vi valgt appelsinsaus og coleslaw. Oppskriften på coleslaw er her basert på epler i stedet for kål, som er mest vanlig. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt og dinmat.


Bayonneskinke meny

Ta formen ut av ovnen og legg oppskåret bayonneskinke oppå grønnsakene. Ta en skje og øs litt av sennepsausen over bayonneskinken. Strø revet ost oppå bayonneskinken , sett formen inn i ovnen igjen og skru varmen opp til 2grader.


La formen stå i ovnen i ytterligere minutter, til skinken er blitt gjennomvarm og grønnsakene er kokt. Kommer jo litt an på hvor stor den er, men denne er vel vakumpakket. Da står det ofte på merkelappen.


Har en bayonneskinke i frysen, tenkte jeg skulle lage denne på søndag! Tror den er ferdig kokt? Det står ikke på klistrelappen, men når den er helt tint, da vil jeg merke det ikke sant? Jeg vil tippe ca time.


Den vil være myk hvis den ikke er kokt, og fast hvis den er kokt? Skjærer jeg den opp i skiver og varmer den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg