mandag 25. juli 2016

Trampolinepark sarpsborg

Trampolinepark sarpsborg

Find Trampoline On. Get Trampoline With. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr.


Trampolinepark sarpsborg

Her kan du sveve rundt på de nyeste trampolineattraksjonene som finnes. Jump Trampolinepark. Gjelder også for idrettslag og foreninger Fra ↓ Skroll ned! Hopp så lenge du vil, hvilken dag du vil til kun kr.


Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her. Vi har cafe med matservering. Langs Epå Grålum ligger Norges nyeste trampolinepark. Sprett til nye høyder!


Trampolinepark sarpsborg

Vår trampolinepark byr på mye mer enn bare trampoliner. På flere trampoliner har vi laget interaktive spill. Rush Trampolinepark er norges kuleste trampolinepark , fornyelsespark og familiepark for store og.


Bestill trampolinehopp eller bursdagsfeiring idag! Sikkerheten er vår første prioritet her på Altitude Trampoline Park Norway, for å nyte hele opplevelsen, se vår hurtige videoorientering om sikkerhet i parken vår. Besøk vår sikkerhetsside for å lære mer om utstyret vårt og se alle parkreglene. Kjør selv ferie i hele Europa.


Super pris, det finnes ikke bedre! Masse av opphold med høy rabatt. Takk for din påmelding! Stolte tradisjoner, ny historie.


GRAVITY SPORTS TRAMPOLINEPARK ! Trampolineparkene ligger i Larvik og Tønsberg, kun minutters kjøring fra de største tettstedene i Grenland og Vestfold. Skyland Trampolinepark er et sted hvor barn og voksne kan utfolde seg akrobatisk på trampoliner, skumgrop, thumbletrack med mer. Skyland setter sikkerheten i forsetet og tar som mål å gjøre aktiviteten sikrere og morsomere gjennom organisert trening med erfarne instruktører. Parken er utstyrt med en rekke attraksjoner og utstyr som gjør hvert besøk til noe helt.


Trampolinepark sarpsborg

Hopp og sprett i Østfolds største trampolinepark ! Test de trampolinene i Freejump. Hopp høyt opp i luften på high performance trampoliner. Spill kanonball eller basketball med trampoliner, eller test nye triks og lande i det myke skumbassenget. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Et gavekort på en opplevelse fra YouWish.


På JUMP har vi ett stort café med ett bra utbud av mat och fika för barn och vuxna. Cafét är beläget i en del av parken där du har utsikt över våra mattor, så att du enkelt kan ha uppsikt över dina barn medans de hoppar. Her kan ”barn i alle aldre” leke den moderne formen for cowboy og indianer – og du får følelsen av å være i et dataspill i virkeligheten. Våre bowlingbaner og datascore-system med morsomme animasjoner for både store og små, er det beste og mest moderne man kan oppdrive pr i dag.


Sarpsborg kommunes offisielle nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg