mandag 18. juli 2016

Ines navn

Ines er spansk og portugisisk form av Agnes. Agnes kommer fra et gresk navn , Hagne, som betyr hellig eller seksuelt uberørt. Inese er et svært vanlig navn i Latvia.


Flere børn og unge end voksne og ældre hedder Ines. Navnet er mere brugt nu end. På arabisk betyr dette vakre navnet oppmerksom følgesvenn og sosial person.

Maïssa er et navn som har blitt veldig moderne de siste årene i den arabiske verden. Det er avledet fra det maskuline Maysan, som betyr lys stjerne. Ine er et kvinnenavn med flere mulige opprinnelser. Du kan også skrive det som Meïssa. Det kan være: en kortform av navn som slutter på -ine, som Martine, Sabine eller Kristine.


Ines , en spansk form av Agnes, som betyr ren. Selv om det er blitt mer vanlig å gi barna sjeldne navn nå enn før, er ikke uvanlige navn et nytt fenomen i seg selv. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge.


Agnes var, sammen med andre former av navnet , blant de ti vanligste kvinnenavnene i Tyskland i senmiddelalderen.

Inés fikk to søsken ved navn Maria og Fernando, men Inés var den eneste som arvet faren, da hun forble ugift. Ines var relativt kort til vekst og ikke regnet blant de mest attraktive, men hadde på den annen side et hjerte av gull. Dag i Saint Agnes, 21. Inés er et navn for jente hjem Gresk som betyr ren.


Den greske form er Agnes, et annet ideelt navn for enhver jente, siden begge fremhever all følsomheten og følsomheten til barnet ditt. Ordet består av vokaler og konsonanter. Fine navn dere har på listen, og gleder meg til å høre hva dere velger! Jeg har uvanlige navn på mine gutter, men de kunne ikke het noe annet. Kjedelig at alle skal hete Sara, Marcus, Mats og Jonas (selv om det er fine navn altså).


For å få en best mulig opplevelse av å bruke våre nettsider, bør du bruke en nyere versjon av Internet Explorer eller alternative nettlesere. Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok. Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre Olga og Gunda populære igjen, selv om de. Disse navnene har vært lite brukt i flere tiår nå, men da de hadde sin storhetstid fantes de i ganske mange familier. Om man ønsker oppkalling, kan disse navnene være fine å bruke nå, sier Utne.


Han mener også at de kan fungere som navn nummer to, som kanskje ikke nødvendigvis brukes til daglig. Anonym bruker skrev: Det er bare å øve videre. Etter hvert klarer han kanskje å framføre sammen med en gruppe han er med i, eller framfor en liten gruppe. Ellers er det ikke krise, altså.


Jeg har elever som går vgpå VGS, og som fortsatt må framføre bare foran meg.

Noen navn har i historien nesten dukket opp fra intet og sust til topps på listene, for så å forsvinne helt. Disse navnene mener Utne har vanskeligere for å komme tilbake enn navn som har vært i bruk både før og etter at de var toppnavn. En del av navnene er også kjente, men kanskje ikke gamle nok til å være populære igjen.


Når det er sagt, er det mange gode forslag for deg som ønsker at barnets navn skal skille seg litt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg