torsdag 14. juli 2016

Sebra teppe

Se vårt utvalg av sebraskinn. Mønstret kuskinn som er et rent naturprodukt. Stort utvalg av Sebra produkter. Kjøp på nett eller i butikk! Fine tepper til gode priser.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Sebra er moderne og nytenkende design kombinert med gamle håndverksformer som hekling og strikking. Mange av produktene er håndlaget i naturmaterialer som tre og bomull. Sebras produkter er kjent for å ha god kvalitet, funksjonalitet og et unikt design. Søk etter sebra teppe på Kelkoo.


Deilig og mykt babyteppe designet av det Danske merke Sebra. Sammenlign tilbud på sebra teppe fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Babyteppet er laget i økologisk bomull. Teppet kan fint brukes som leketeppe, barnevognen, ammeteppe osv.


Sebra er et dansk selskap som leverer lekre leker og interiørvarer til barn.

Sebra Interiør lager fantastiske barneromsmøbler og barneromsinteriør. Sebra kombinerer moderne design med gamle håndverksformer. Sebra har kommet med en ny versjon av Kilisengen, nå Sebrasengen, med heve- og senkebunn. Det meste Sebra produserer er håndlaget og utført i naturmaterialer som tre, ull og bomull. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea.


Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen? Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine. Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet. Hos oss finner du Norges største utvalg av tepper. Alle produkter lagerføres.


Kulturhistorie i vakre omgivelser. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Mia Dela etablerte merkevaren etter at hun selv ble mor, og som et resultat av at hun ikke syntes det var noe godt utvalg av god design og kvalitet på møbler og annet tilbehør til barnas rom.

Konseptet til dette danske. Du finner også andre Kjøretøy produkter fra sebra hos Lekmer. Teppe Zebra er et lite, håndtuftet ullteppe i form av en sebra.


Teppet er en morsom detalj som passer like bra på barnerommet som i hallen eller eventuelt foran peisen. Støvsug teppet regelmessig (uten børstefunksjon). Superfint gulvteppe fra Sebra som passer på barnerommet, kontoret eller gangen. Teppet er avlangt og laget med striper i forskjellige farger, som gir liv til rommet på en avbalansert måte.


Dette produktet ser flott ut i soverommet, stuen, kontoret. Med et kompetent valg av interiør stripet teppe dekorerer kjøkkenet, en barnehage og til og med et bad. Kort sagt, er teppet sebra i stand til å passe inn i ethvert rom, dekorere den, legge til komfort, varme og komfort. Kontakt oss for en uforpliktende samtale om sebraskinn og sebra i dag! Lurer du på noe om sebraer , skinn eller Hauklien Design?


Ring oss eller kontakt oss via skjemaet under og vi vil svare deg så raskt som mulig. Bestill på e-post i nettbutikken vår, på e-post eller ring oss på ett av telefonnumrene under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg