onsdag 27. juli 2016

Saus til kylling uten fløte

Bestill nå og betal ved utsjekking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! En nydelig rett til grillkvelden din!

En fyldig fløtesaus som passer perfekt til kylling og kalkun. Klikk for oppskrift. Saussuksess uten smør og fløte. Glem fete bearnaise- sauser og andre kjedelige sauser. Sats på mer moderne sauser.


Gjør som den svenske kokken og saus -spesialisten Victor Waldenström, dropp. Fres blandingen et lite minutt uten at den svir seg.

Spe med varm buljong eller kraft, og rør godt mellom hver gang slik at sausen ikke blir klumpete. Smak til med soyasaus, og eventuelt litt gelé, salt og pepper. Fløtesaus er godt tilbehør til alt fra viltkjøtt til kylling , samt kjøttpudding - og dessuten veldig enkelt å lage selv. Bare husk å bruke god oksekraft eller buljong.


Visp gjerne inn stekesjyen fra kjøttpuddingen hvis du lager den selv. Ukas ønskeoppskrift er sauser uten fløte og smør. Saus til kjøtt- og fiskeretter.


Tina Nordströms mandel og kokosmelksaus sammen med kylling , asparges, søtpotet og gresskar. Den lager du ved å koke inn fløte til det tykner før du pisker inn smørterninger, smaker til med sitronsaft og vender inn hakket kruspersille. Hvem sa du ikke kan spise kylling med remulade? Det finnes remulader både med og uten pisket krem. Kok opp buljong og fløte i en kjele.


Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Legg kyllingfiletene over på en tallerken, vask pannen raskt og fres brokkolini, sjalottløk og hvitløk i litt olje. Stek et par minutter og press over sitronsaft.


Server kyllingen med kokte poteter og en frisk salat ved siden av.

Sausen er med å lage susen. Bland fløte , soyasaus og søt. Her er ti oppskrifter på hjemmelagd saus til kjøtt, fisk,. Mange sauser er fulle av smør, rømme, og fløte , noe som gjør at de inneholder massevis av fett og kalorier.


Prøv den til kalkunbryst og bakte søtpoteter. Derfor er det fint å vite at det nesten ikke finnes grenser for hvor mange spennende sauser du kan lage uten at de går utover vekten. Fyldig grønnsakssaus til kylling , svin og fisk. Her får du ti ideer til saus til kylling.


Mens kyllingen og grønnsakene koser seg i ovnen kan du lage fløtesausen. Fres sjalottløken i smøret, til den blir blank og myk, men uten at den tar farge. Ha i fløte , smak til med salt og pepper, og la sausen småkoke i noen minutter. Denne sausen vil sette prikken over i'en på festmåltidet. Tilsett hvitvinen og la det nesten koke inn.


Det er det mange som trenger. For her til lands spiser vi mer og mer kylling. Ikke så rart kanskje, når vi kan få det til å smake så gode som denne uimotståelige, helstekte kyllingen. Problemet er bare at det magre kyllingkjøttet kan bli litt tørt og kjedelig.


Smørsaus er en kremet saus med den gode smørsmaken. Nydelig til både rød og hvit fisk, på nykokte grønnsaker eller på pastaen. Noe som er med på å heve smaken på sausen er ofte smør, fløte , Crème Fraîche og rømme.


Bretagne kyllingsaus passer til mer enn bare kylling. Dette er en kraftfull saus som passer godt til kylling , kalkun eller en saftig biff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg