torsdag 7. juli 2016

Dikt om avskjed

Dikt om avskjed – 2. Intet varer evig, og det er kanskje sant du lot meg bli alene, kranglene våre vant. Trenger du et godt sitat? Avskjed er et dikt om en sorg som har opphav i et konkret dødsfall.


Hundetapet, og døden som betingelseløst vilkår for alt levende, er et hovedtema i Avskjed.

Poesi omfavner så mangt. Til tider kritiseres bruken av dikt til trøst og lindring. Men slike hører også med. I uken vi nå har bak oss gikk en av mine aller nærmeste bort.


Gå ikke bort til den mørke. La henne lute alene. Det er ingen du eller andre. Skumringen skjermer et enslig lys, lyset tennes.

Flammen er hellig, sorgen ren og ukrenkelig hennes. Heftig var gledens glans i ditt øye, heftig smartens tegn på din panne. Innlegg om Avskjed skrevet av esalen. I sonett tar sonettskriveren farvel med sin store kjærlighet, den skjønne ungdom ingen kan finne ut hvem er. For mange av de nærmeste blir gravferden avslutningen på noen veldig uvanlige dager.


Om døden inntraff plutselig eller om den var ventet, er døden som et vannskille. Dagene etterpå blir ofte fylt med sorg, savn og mange praktiske gjøremål. Tiden rundt en gravferd betyr mye for at mennesker skal ta en følelsesmessig avskjed med den døde. Ikke føler hemmet av RIM strukturer eller bekymre seg om din skriveferdigheter – bare la word komme, en begravelse dikt som tar form av et vers, et brev eller en tale er perfekt egnet.


Vanligvis, en begravelse diktet leses under Hvis du velger å levere din diktet under tjenesten, få en kopi av diktet lese fra. Går av med pensjon. Etter dette ble han kjent som politiets Twitterkonge, og på tirsdag skrev han et dikt i flere deler for å markere at han nå slutter. Vil helst ha et dikt på norsk, men det kan godt bare være oversatt. Synes det er vanskelig å finne noe jeg føler passer.


Noen som vet noen fine dikt som passer i en begravelse-Blir veldig glad for tilbakemeldinger. Den siste tåre Et lite dikt om den gangen jeg mistet mamma.

Dersom du har lyst til å kjøpe ei av disse kan jeg anbefale kubikks hjerte. Jeg skriver mye dikt. Den kan du for eksempel få kjøpt hos Norli her. Har en drøm om å komme hjem, dit ei fremtid ennå bor.


Snart stiger sol et sted i øst, og i natt har ingen gitt meg svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg