fredag 16. september 2016

Fremkalle bilder oslo

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. CEWE har klimanøytral produksjon, god kvalitet og rask levering.


Vi bruker kodak Xtol som standart fremkaller. Xtol gir reell filmhastighet fremkallingen med fin kornstruktur og høy skarphet.

Hos oss kan du kjøpe de nyeste kameramodellene, samt fremkalle dine digitale og analoge bilder. Vi har god kunnskap om aktuelle kameramodeller, bildeprodukter og fotografering. Velkommen til Oslo Foto.


Din tradisjonelle fotobutikk i Oslo. Vi fremkaller film, julekort, kalendere og forstørrelser på timen helt frem til julaften. Se også vårt store utvalg av rammer og album i vår butikk.


Hos oss i Torshov finner du Oslos største utvalg av rammer og fotoalbum.

I butikken har vi også en egen fotolabb og hjelper gjerne til med digital fremkalling og forstørrelser. Det å fremkalle bilder på nett er noe av det enkleste du kan gjøre. Fremkalle bilder på nett. Bare tilpass og beskjær bildet akkurat som du vil ha det, så tar vi oss av resten.


Eller du kan gjøre det selv, og printe bilder rett fra datamaskinen. Det viktigste er tross alt at det blir et perfekt resultat. Vi kan fremkalle bilder , forstørrelser, kort til alle anledninger og andre bildeprodukter. Se våre produkter og bestill her. Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste!


Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut! Ingen skjulte avgifter. Du slipper å bekymre deg for kronglete teknikk og får i stedet bilder av høy kvalitet. Har du tatt bildene dine med et digitalkamera bør du velge 10xcm.


Spørsmål og svar om analog film. Hvilken type film fremkaller vi? Med dagens mobiltelefoner med kamera som tar bilder i høy kvalitet, tar vi flere og bedre bilder enn aldri før, men, sammenlignet med tiden da bilder ble fremkalt, har vi blitt dårligere til å ta vare på og vise frem viktige minner.

Bildene er en del av den du er. Uansett om det er bilder av familien, husdyret eller vakre utsikter, utgjør de en del av det unike livet ditt og det du har. Enkel fremkalling og overføring.


Chat med oss Du når oss raskere via chat. Kundesenteret er stengt mandag til fredag fra 11. Det er jo dette med prisen først og fremst.


Et alternativ er jo nemlig å printe ut fotografiene dine selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotofremkalling til et lab. Men blir det billigere? Nei, som oftest ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg