mandag 5. september 2016

Band til fest

Finn Band Til Fest. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Book live musikk til privat fest. Vi har et strålende utvalg profesjonelle live artister som spiller musikk for enhver smak.


Klikk på boksene nedenfor for å se vårt utvalg. Når du skal holde fest , er det vigtigt, at dine gæster føler sig godt tilpas og at der skabes en god stemning.

Det kan du sikre med et liveband. Fordelen ved et liveband til fest i forhold til musik på CD’er er, at du inviterer en gruppe af mennesker me der har erfaring med at puste liv og glade dage ind i ethvert selskab. Vi har gjort det nemt at vælge det helt rigtige band.


Klik på Play og hør musikken til din næste fest. EVO Partyduo, en duo fra Akershus som spiller i bryllup, bursdager, julebord osv. Bla nedover for å lese vår blogg, eller trykk på menyen for flere band.


Seige Gubber er en duo fra Nord-Odal. Musik til alle begivenheder. De spiller både taffelmusikk og til dans.

Repertoaret er over 2låter med variert gammaldans og dansemusikk til bryllupet. JUST Fun er en rutinert duo, bosatt i Trondheim, med god erfaring fra å spille opp til fest og dans på ulike eventer, bursdager og andre tilstelninger. Leie av artist til enhver anledning.


Vi formidler live musikk, coverban partyband og annen levende musikk, dansemusikk, DJ’er og andre musikalske innslag til alle arrangementer i Oslo og over hele Norge. Livemusikk eller DJ til bryllup eller et annet arrangement? På bryllupsartister.


Velg mellom solister, taffelmusikk, blåsere, enmannsorkestere, coverban DJ, rock and roll grupper eller mer tradisjonelle danseband. Du har også mulighed for at bestille dit eget skræddersyet design til din særlige lejlighe festival, fest eller begivenhed. Vi har et specielt online værktøj til at hjælpe dig med at designe det særlige festivalarmbånd af eget valg, og du har også mulighed for at sende os en eMail med dit brugerdefinerede design.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Info: Se vores store udvalg af bands til fest her Når man vælger at bruge penge på at holde en god fest , er det som regel, fordi der er noget, der skal fejres. Vi kan spille brudevals, jazztaffel og. Bomullsskjorte (gutt) Bomullsskjorte (jente) Dameskjorter.


Der kan være mange grunde til at booke et band til en festlig begivenhe så hvad enten du skal fejre bryllup med din udkårne, sønnens konfirmation, datterens dåb eller din egen fødselsdag, er du sikker på at give dine gæster en rigtig god oplevelse, som vil bringe stemningen og humøret i vejret. Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll. Festmusikere, Bands og DJs er klar til at spille fantastisk festmusik til din fest - Få tilbud fra dem ved at lave en GRATIS forespørgsel!


Vi tror på at en fest med livemusik er bedre! Vores kærlighed til livemusikken er uden tvivl det der baner vejen for at vi stadig efter år bliver booket af jer der har det ligesom os. Festkompaniet har pynt til enhver anledning!

Skal du pynte opp til fest ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg