fredag 2. september 2016

Overføring mellom banker nordea

Eksklusive bank - og forsikringsfordeler for NITO-medlemmer. Som Premium-kunde får du gode betingelser, tilgang til eksperter og juridiske tjenester. Med nettbanktjenesten Faste overføringer kan du enkelt sette opp spareavtaler og overføringer mellom dine egne kontoer og til kontoer i Nordea som du disponerer. Oppdragsdato vil følge betalingen frem til betalingsmottaker.


Oppgjørsdag Dato for oppgjør mellom bankene i Norges Bank. Ved overføring innen Nordea forstås med oppgjørsdag den dag godskriving og belastning av kontiene skjer.

Nettbank og mobilbank. Elektronisk banktjeneste for å møte dine behov for mer enn bare nettbank. Ekrem i Nordea forklarer dette med at det ser ut til at noen i banken har fanget opp denne overføringen og aktivt gått inn og valgt et billigere alternativ for kunden.


Benytter du nettbank, mobilbank eller SMS- bank vil mottakeren normalt ha pengene neste dag. Han legger til at kunder uten nettbank anbefales å få avtalegiro på repeterende fakturaer, og da belastes fakturaene på forfall. Eventuelt kan du ta kontakt med den du skal betale til eller banken deres.


Dette kalles også SWIFT. Fire ganger i døgnet: Overfører du penger til en mottaker som er kunde i en annen bank enn deg, så tar betalingen som regel litt lengre tid.

Overføringer mellom banker skjer fire ganger i løpet av døgnet – alle hverdager. Siste frist er kl 13. Betaler du i helga, overføres pengene tidlig mandag morgen. Se instruksjon for hvordan du aktiverer JavaScript i nettleseren din.


Mens jeg bruker Nordea. Jeg har dessverre en venn som skylder meg penger. For å bevise at han hadde overført pengene til meg tok han et print screen av kvitteringen.


Nordea Bank Abp – Børsmelding – Vedtak fra generalforsamlingen. Det ble vedtatt å dele ut et utbytte på euro per aksje med 1. I betalingsbildet fyller du ut informasjonen om betalingen som du ønsker å gjennomføre. Dersom betalingen skal utføres til en konto som du har lagret i mottakerregisteret, kan du finne mottakeren ved å klikke på Velg mottaker. Hvor lang tid tar det med overføring mellom banker ? Samme med nordea til skandiabanken.


Med fond har du normalt 2-dagers oppgjør når dette gjøres i banken din. Kjøper du eksterne fond hos en annen bank enn den du handler gjennom kan det ta lengre tid. Nordea -fond gjennom DNB kan dette ta inntil dager før transaksjonen er gjennomført på din Aksjesparekonto.


Kunde i en annen bank enn DNB? Skal man sende penger med Vipps til noen med en konto i en annen bank enn DNB, må mottakeren vente til neste oppgjør mellom bankene, og i verste fall til neste bankdag før de er på konto.

Det skal det nå bli slutt på, ifølge Nets, som har inngått en treårig avtale med Vipps. Danske Bank Norge sin SWIFT: DABANO22. De trenger også ditt IBAN-nummer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg