fredag 16. september 2016

Lekeland follo

Lekeland follo

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Eventyrfabrikken er et innendørs lekeland i jungelmiljø! Her får alle barn hoppe, leke, støye, springe, pusle og kose seg så mye de vil.


Svømmehaller og badeland. Klatreparker for barn. Slipp barna ut i skogen og opp i trærne!


Leos lekeland er en plass for hele familien, og vi har lagt like mye vekt på at de voksne skal ha det hyggelig når man besøker oss. Osloregionen kan by på utfordrende klatreløyper for små og store. Norges kuleste aktivitetsparker!


NYHETER MEGA BURSDAG Barnebursdag hos Megafun er en vinner med gavekort til vindtunnel for bursdagsbarnet. Her er mer enn aktiviteter som kan friste og utfordre barn i alle aldre. Små og store barn har et hav av aktiviteter å velge mellom i Østfold. Merk: Enkelte tilbud er sesongstengt, så sjekk åpningstider.


Trening for alle nivåer Et hyggelig og sosialt milj. LEKELAND ÅPENT HVER DAG Dette er et ubetjent lekeland hvor vi har en anbefalt aldersgrense år. Velkommen til en uforglemmelig opplevelse for hele familien ute i det fri! Basseng, leker og koselige dyr Her finner du rutsjebaner og flåte, lekeapparater for liten og stor, to oppvarmede basseng med tre sklier, sparkesykkelbane, hoppepute, trehjulsykler og tråtraktorer, dyr fra bondegården, sandkasseleker og mye mer. Amigos playland - lekeland Tønsberg, Tønsberg.


Vi arrangerer bursdager. Enten det regner eller sola skinner finnes ihvertfall hundrevis av mulige aktiviteter som hele familien kan ha glede av. Mange av dem er til og med gratis! Oslo har bondegårder, lekeland , skog og mark, herlige parker og mer.


Hjertelig velkommen til Megafun, et stort innendørs lekeland med noe til både barn og ungdommer. Vi har hele anlegget for oss selv den kvelden. Det finnes også et eget lekeområde for de aller minste. Besøksgården er åpen utvalgte søndager. Følg med på facebook for informasjon!


På Gulli kan dere hilse på og kose med sauer, lam, kaniner, høner, alpakkaer, dverggeiter, minigriser og ponnier. Hos alle Circle K stasjoner finner du diesel, bilpleieprodukter og et stort utvalg mat og snacks. Se åpningstidene våre her. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Besøk et varehus eller våre nettsider. Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg