mandag 26. september 2016

Grillet kylling med pasta

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne spennende retten med chilimarinert kyllingvinger. Laget på kun en halvtime. For å unngå matsvinn og spare ti kan det være fint å ty til restemiddag.


Men da er det viktig å sørge for at restene oppbevares riktig.

Rask, enkel og veldig god pasta med nygrillet kylling og hjemmelaget fløtesaus. Hjemmelaget fløtesaus lages enkelt på føte, eggeplommer og sitronsaft, og har en god og rund smak. Middagen metter godt og passer for hele familien. Pastasalat med erter, hvitløk, ruccola, fetaost og nykokt pasta.


Server med grillet kylling. En go sunn, og kjapp hverdagsrett. Et beger lettrømme tilsatt finhakkede ananasringer, ts fransk sennep og litt salt og pepper smaker godt som dressing.


Brød er alltid godt tilbehør.

En pastasalat med kylling og annet godt slår alltid an, enten det er hverdag, helg - eller du skal ta med noe godt til et spleiselag eller sommeravslutningen. Her har pasta og kylling fått selskap av blant annet cherrytomater, rødløk, mozzarella og ruccula - og det hele toppes av en deilig urtedressing. Rens og del kyllingen.


Kok spaghetti al dente etter anvisning på pakken. Skill hvite og eggeplommer. Visp sammen fløte og sitronsaft, ha i eggeplommer og persille. Smak til med salt og pepper.


Bland fløteblandingen med rykende varm spaghetti, topp med grillet kylling og server. Kun ingredienser! Kremet pasta med grillet kylling oppskrift med kalorier, allergener og pris.


En kremet pasta rik på smak, fløte og parmesan er skikkelig snadder. Husk det lille trikset med å bruke litt av kokevannet fra pastaen i sausen. Stivelsen i vannet er med på å tykne sausen, og sausen oppleves som veldig saftig og kremet - uten at den blir for mektig.


Quesadillas med grillet kylling. Dette er favorittmat for hele familien. Denne retten kan fint passe som forrett også. Alt du må gjøre er å halvere mengden per person.


Kylling kan settes på menyen enten du er ute etter en rask og sunn hverdagsmiddag, trendy streetfood eller et finere helgemåltid.

Gryter med kylling. Du kan lage mye godt av kylling. Og det beste av alt: Både store og små liker det og kyllingretter er lette å lykkes med. Prøv våre enkle og raske retter av norsk kylling.


Legg kyllingen på toppen. Hell sausen over det hele. Dryss over parmesan. Da serverer du grønnsakene ved siden av i form av en salat - med bladspinat.


Her kan du lese alt du trenger å vite om pasta. Slik lager du enkelt pesto selv. Og mange retter med grillet kylling finner. Ekstra takknemlig blir man når maten nesten lager seg selv. Pensle med olje og krydre med salt og pepper.


Stek eller grill kyllingbrystene i tre-fire min på hver side. Pesto: Kjør basilikum, pinjekjerner, hvitløkfedd og revet parmesan i en food processor til en glatt saus. Anrett salat, cherrytomater delt i to, kyllingbryst og nykokt pasta på tallerken.


Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene til nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, analyse og interessebasert reklame. Del grillet kylling i serveringsstykker, og varm den eventuelt i stekeovnen ved 180° i ca. Skjær lange skiver av gulrøttene med en ostehøvel.


Ha hele glasset med soltørkede tomater i en foodprocessor. Kok pasta i henhold til pakken. Tilsett hakket hvitløk, pinjekjerner og parmesan i mindre biter. Kjør dette til den glatt konsistens. Kok makaronien og hell av vannet.


Grill kyllingen (bruk gjerne en grillpanne) på begge sider til fileten er gjennomstekt. Stek det gyllent og sprøtt i ovn ved 1grader. La baconet renne av seg på kjøkkenpapir og knekk det opp i mindre biter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg