torsdag 8. september 2016

Kinesisk dyrekrets

Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. Kinesisk kalligrafi, kunsten raffinert og grasiøs håndskrift i Kina, er spesielt kalt Shufa og har en gammel og spesiell historie. Den gamle kinesiske sivilisasjonen mente at det var en innbyrdes forholdet mellom kalligrafi og maleri, som disse to formene for kunst ansette identiske metoder og materialer. Gule Kejser udstedte et dekret, at årene, skal tælles i en cyklus på ud fra et system benævnt som de Himmelske stammer og jordiske grene. Men de kinesiske dyretegn er, i sin nuværende form, ikke meget mere end ca.


Hva er personlighetstrekk knyttet til de kinesiske dyrekretsen Rat? Folk som er født i Year of the Rat tendens til å være sterkt assosiert med hemmelighets, aggressive, og energiske egenskaper. Her er en oversikt over kinesisk astrologi, med sine dyrekretsen skiltene og elementer.


The Zodiac Den dyrekretsen endres når du bytter fra det gamle til det nye året. Den kinesiske nyttår starter i januar eller februar. The tegn på at du får betalt som en baby, er derfor avhengig av det året du ble født.


Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang. Kinesiske gullmynter Tavex bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt uten å endre innstillingene, godtar du å motta informasjonskapsler fra Tavex nettsted.


Da den kinesiske kalender er en lunisolar kalender som følger både solen og månens omløp, varierer datoene for de tradisjonelle feiringene fra år til år. Av grunnleggende betydning for den kinesiske astrologien er den sykliske tidsregningen og forestillingen om at historien gjentar seg i gjenkjennelige mønstre. Tiden måles i måneår som omfatter tolv avsnitt på dager hver.


I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten. Beijing Nyttårsaften etter den kinesiske kalenderen var fredag kvel den siste dagen i hestens år. I går begynte geitens eller sauens år.


Geiter og sauer er lykkedyr i Kina — som de øvrige dyr i den kinesiske dyrekrets. I astrologien er hvert enkelt stjernetegn blitt tilknyttet bestemte kjennetegn og egenskaper. I grupper på tre er stjernetegnene tilknyttet de fire elementer, som er ild (væren, løven og skytten), jord (tyren, jomfruen og steinbukken), luft (tvillingen, vekten og vannmannen) og vann (krepsen, skorpionen og fiskene). Keltene - en gruppe indo-europeiske stammer, i oldtiden befolket Sentral-og Vest-Europa.


I det II århundre f. Sveits, østlige Frankrike, sør-øst for Tysklan og senere spredte seg til territoriet til Storbritannia, Irland og den iberiske halvøy, Balkanhalvøya og Sør-Italia. Hunden er den kinesiske dyrekrets ´mest godhjertede tegn. Nå er jeg født på grensen mellom Tyr og Tvilling, og har vel litt av begges kvaliteter og tendenser i. Vi er avhengige av annonsering for å levere kostnadsfritt innhold til deg. Ved å klikke et eller annet sted på denne siden, eller ved å klikke på.


Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord. I vår nettutgave finner du alltid noe interessant å lese: Nyheter, reportasjer, intervjuer med kjente klarsynte, lesernes historier og mye mer. Spør en forsker: Finnes det et 13.


Stjernetegnene i vestlig astrologi begynner og slutter på datoer som er vanskelige å huske. Noen mener at datoene er helt feil, og at et 13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg