torsdag 29. september 2016

Kinesisk horoskop hane

I følge det kinesiske horoskop forteller en hane ganske rett frem hva den tenker, og liker ironi og galgenhumor. Du har en meget god sans for organisering. Du effektiv i jobb, og har et godt øye for detaljer. Spåmannen på nett forutser framtiden din gratis! Synske evner på internett.


I tillegg til framtidsforutsetninger tilbyr vi: Horoskop , daglig horoskop , ukentlig horoskop , månedlig horoskop , kjærlighetsshoroskop, kinesisk horoskop og framtidshoroskop. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og.


Det er meget vigtigt for ild- hanen at passe på sin tunge, for den er skarp, skarpere end den selv er klar over. Slangen og Oksen mens Hanen vil have et stort år. Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. En Hare liker fred og ro, har gode manerer og setter pris på et liv uten kjas og mas.


Kinesisk horoskop hane

Anstendighet og høy moral er også viktige verdier for deg. Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender. I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten.


Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. Dags- og ukeshoroskop samt kinesisk horoskop. Honning: Søt og god naturmedisin. Få ditt Personlige Årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang. Dette år rådes du til at tage tingene, som de kommer, slå dig ned og nyde tingene i dit liv, både store og små.


Dragen i det kinesiske horoskopet består av flere dyr. Den har et kamellignende ansikt og djevelens øyne, men ikke i negativ betydning. Dragen har også fiskekropp med fiskeskjell, ørneklør og tigerlignende tenner og munn. Selv om dragen kan se skummel ut fra vestlig ståste er den i det kinesiske systemet bare hyggelig og betyr lykke og.


Kinesisk navn er SHU, tegnet for sjarm. Stikkord: karisma, sjarm, slagferdighet og omgjengelighet. Negative sider er: Utbytting, grådighet og hemmelighetsfulle. Lyseblå er Rottas farge, diamanter er deres stener. Drage og Ape er de beste partnere, mens Kanin, Hest, Geit og Hane kan by på problemer.


Kinesisk horoskop hane

Hanens egenskaper: Som Hane har du en stabil karakter og visjoner nok til å følge med i tiden. Dine ideer og målsetninger er alltid i samsvar med det som foregår rundt deg. Som regel har du også hellet med deg. Ellers kan du alltid regne med hjelp fra en slektning eller en nær kollega.


Nyttåret fastsettes utfra den kinesiske månekalenderen, og derfor faller ikke det kinesiske nyttåret sammen med vårt årsskifte. Da går året over i et nytt, og de kinesiske stjernetegnene endrer seg fra grisens til rottas år. Feiringen av nyttåret varer i dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg