fredag 9. september 2016

Matmuffins barnehage

Matmuffins barnehage

Superenkle matmuffins som passer til alle måltider, og som er veldig smarte å ta med på tur! Suppe og matmuffins smaker veldig godt sammen. Ypperlig å ha med på tur eller bare spise ute i barnehagen når solen skinner. Merkelig hvor godt maten smaker ute i det fri! Saftige og smaksrike matmuffins med oliven og chèvre smaker nydelig slik de er eller sammen med en salat.


Se flere deilige matmuffins her. Design by Lillebo Consulting. Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode. Av denne oppskriften blir det muffins.


Det finnes mer på menyen til de små som skal på skolen eller i barnehagen enn en blings med pålegg. Det trenger heller ikke å ta all verdens tid å sette sammen en matpakke som gir både variasjon og nye smaker. Et sunt og godt måltid midt på dagen hjelper de små med å holde konsentrasjon og humør oppe. Herlige matmuffins som passer ypperlig til å ha med seg ut på piknik, til en buffè eller til matpakken. Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned noen som du kan ha på lur til neste gang du får lunsjgjester på besøk.


Selv barna på dagis får servert varmmat til lunsj. Bortsett fra noen heldige utvalgte barnehager med sans for ernæring og trivsel, er det matpakker som gjelder for norske barn. Les også: Slik oppgraderer du barnas frokostfavoritter. Brød og atter brød.


Det er lett å bli lei brødmat. Vanlige hverdager er det vi har flest av, og ett av de store, hverdagslige spørsmålene er hva man skal finne på til middag. En halvtimes tid er det de fleste har satt av til å tilberede et næringsrikt og samlende måltid for familien.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Jeg har flere ideer med denne oppskriften, da spesielt rettet mot det å få barn til å spise mer grønnsaker. Denne uken har jeg laget smoothie med epler og spinat sammen med barna i barnehagen , noe som var populært hos de fleste, og det selv om de visste at det var spinat i den. Disse matmuffinsene ble laget åringene i barnehagen og de gikk ned på høykant av alle barna! Kjempegode, kjempesunne og kan anbefales! MATMUFFINS MED SQUASH, SALAMI OG OST store muffins.


DL sammalt hvetemel. Vask squash og riv på rivjern og. Her finner du oppskriftene vi bruker i barnehagen.


Mandag tok vi på oss regntøy og dro på sykkeltur for å se hvordan hestene hadde det nå ,om de var ute på beite fremdeles. Vi fant tre hester som var ute, og vi undret oss over hva de gjorde ute, om de badet i regnet og hva de spiste nå som det var blitt vinter. Hei alle Camillas sporty lesere! Jeg heter Maria og gjesteblogger hos Treningsfrue i dag.


I dag har jeg derfor i stedet funnet meg en oppskrift på grove matmuffins med eple og kanel, som jeg vil dele med dere. Eplene i denne oppskriften raspes, men er du glad i eplebåter, kan du selvsagt gjøre det på din egen måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg