onsdag 28. september 2016

Strikkeoppskrifter barn 2018

Strikkeoppskrifter barn 2018

Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. I år har vi latt nostalgien slippe til og gjort noen herlige funn i kister og på loft som har gitt inspirasjon til noen av oppskriftene i dette heftet. Vi har hentet inn myke elementer som rysjer, hullstrikk og litt mønsterstrikk og satt fokus på de små denne gangen.


Kos deg med strikkingen! Vi i Skappelteamet deler deres kjærlighet til moderne strikk gjennom design, kvalitet og enkle strikkeoppskrifter. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift? Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. Strikkeoppskrifter til barn.


Småbarnsstrikk til fest og hverdags. Lun og lekker strikk i Alpakka. Tema Klassiske strikkedesign.


Vi holder oss alltid oppdatert på trender samtidig som vi bevarer det klassiske og tradisjonelle – dette gjenspeiles i våre strikkeoppskrifter også. Alle våre gratis strikkeoppskrifter inneholder all den informasjonen du trenger for å komme i gang med ditt nest prosjekt. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Gratis strikkeoppskrifter fra Du Store Alpakka: BABY - BARN - VOKSEN - ALLE.


Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Våre barneklær er laget spesielt med tanke på lekende, aktive barn. Og siden barn elsker farger så er det selvsagt masse farger involvert. Skjørt på vranga til barn.


Strikkeoppskrifter barn 2018

Arne og Carlos strømpegarn barn. Her finner du mer enn 120. Kari Haugen, Olaug Kleppe, Dale Garn. Vi har dypdykket i Dale Garns rikholdige arkiver hvor vi blant annet fant denne katalogen.


LVS-Oppskrifter på bunadstrømper og luer. Pt1Ullplagg til barn. Slipp barna løs på kjøkkenet! Charlott Pettersen er barneklærblogger og gründer av ministrikk.


Strikkeoppskrifter barn 2018

La barna lære å lage mat med nettstedet MatStart. Og vil du strikke det designerene foreslår har vi mange slike oppskrifter også. Plaggene har de funnet fram til selv, og da bloggen og nettbutikken ble startet ble klærne revet vekk.


Løvli Votten Barn 1-år. Hos oss finner du et stort utvalg av strikkeoppskrifter til sjal, luer -votter-skjerf-sokker, barneplagg, dameplagg og herreplagg. Kosejakke i rillestrikk til dame og barn Tips og ideer. Flere strikkeoppskrifter kommer fortløpende. Vi har satt sammen de fargene vi liker best, men det er enkelt å bytte ut farger i pakkene etter egen smak.


Husk at klærne skal rett mot huden, og at det derfor er viktig at det ikke klør. Det bør strikkes i myk babyull. Vi tar også imot strikket tøy til eldre syke barn som ligger på sykehuset for infeksjoner, underernæring osv.


De er syke og trenger varme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg