torsdag 15. september 2016

Mønster på babyskjerf

Hjallislue-oppskrift (djevellue) der strikkinga går den vegen! Der var den, HURRA! Eg strikka ei for nokre år sidan (den var nydeleg, om eg må sei det sjølv) etter fri-dikting metoden, men det var via mål frå venner med barn (OK, det er målet rundt, no må eg ha målet frå nakken og over hovudet, takk), tommestokk, metermål og ein mellomstor melon.


Og jeg har nok trykket feil med en finger på en tast som gjorde at jeg fikk slettet adressen til vedkommende men så at navnet Marianne kom frem og hvilke sokker det gjaldt. Du får oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønster , både ensfargede og flerfargede, med og uten mønster , hulldekor og border.

Nå skal det nevnes at jeg har strikket mine i litt forskjellige garntyper,så etter hvor tykt eller tynt garn en bruker så må en legge opp masker deretter. Har brukt Rubin,Smart,og også Mor Aase garn. På denne siden finner du alle mønstrene våre.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Strikket genser i DROPS Alpaca. Størrelse S - XXXL.


Her er en oversikt på alle hefter som utgis av Sandnes Garn og samarbeiddesignere. Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør.

Flere skatter fra arkivet er med. Vi vet de er populære og mange har ønsket et gjensyn med August genser og kjole, nå laget opp i litt større størrelser. Stripegenseren fra vårt aller første Merinohefte er med i nye farger og litt justeringer på størrelsene. Syoppskrift med mønster : Superenkle babybukser på 1-2-Vi har utrolig mye klær til Mr.


F, men bukser, det har vi ikke så mye av. Det som er typisk for alle disse typene babysokker er at jeg har strikket dem høye på leggen. Når babysokkene er strikket slik sitter de veldig godt på foten. GRATIS Mønster Tøff topp i rillestrikk og langemasker.


NORGES BESTE GARNBUTIKK PÅ NETT. Annatunika og bloomer var en av populær mønster som jeg har laget. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster på bærestykket. Spesille sommer varme er her så disse mønstrene er enda populær. Har i mange år hatt kakedekorering som hobby, men for et års tid siden fikk jeg den hobbyen helt oppi vranga og den ble lagt bort.


Siden jeg ikke greier å sitte med hendene i fanget, måtte jeg jo finne på noe annet. Hvert mønster er på flere sider. Slik handler du: Vennligst les! Jeg er ei dame på år.

Legg de varene du vil ha i handlekurven, klikk på gå til kassen når du vil betale. På neste side kan du velge betalingsform, bruk paypal eller velg har ikke paypalkonto hvis du heller vil betale med kort. Ikke lukk nettleseren etter fullført betaling! Mønster på toalettmappe med glidelåslomme fra Timotei.


Begge bøkene tilbud fra ga-strikkedesign. Bølgene på et EKG kommer fra de myocardiale cellene da disse utgjør største parten av hjertet. RSR‐ mønster (M‐ mønster ) i V1.


Vi tilbyr sjal i alle variasjoner, med mange ulike mønster , så vel som ensfargede. Undersøk alt vi har å by på i vår nettbutikk. Klikk på de enkelte produktene, så får du informasjon om for eksempel materialer, noe som er viktig for deg når du kjøper et plagg som du skal ha tett inntil huden. Myke og herlige stoffer i glade farger!


Nettbutikk og stoffbutikk i Tromsø. Bli den første til å omtale “Gratis mønster ISLANDSK GENSER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI” Avbryt svar. Låt dig inspireras bland våra mönster. Klicka på den kategori du önskar titta på , så kommer du direkt till rätt avdelning. För att se ett mönster klickar du på bilden du är intresserad av.


En pdf av mönstret öppnas i ett nytt fönster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg