fredag 30. september 2016

Hva er 5 2 dietten

Her kan du få tips til hva du bør tenke på når du skal starte med 5:dietten. Finn din favorittdiett. Besøk vår nettbutikk her! Kjøp ditt favorittprodukt i dag. Vi har mange gode tilbud.

Se våre spesialtilbud her! Det er også anbefalt at de med type og type diabetes i tillegg til de som lider av kroniske lidelser, bør kontakte fastlegen sin før de gjør endringer på kostholdet sitt. Kanskje ikke så rart når tilhengerne hevder den kan hjelpe deg ned i vekt, gi deg bedre helse og et lengre liv! Periodisk faste er et spisemønster som involverer jevnlig faste.


De kaller den ”The Fast Diet” på engelsk, og er altså en diett som involverer faste to dager i uka og vanlig kosthold de resterende fem dager. Etter å ha feid over Storbritannia, resten av Europa og USA, er : dietten nå kommet til Norge. Og oppskriften på : - dietten er enkel.

Normalt matinntak fem dager i uken og faste de to siste skal føre til både lavere vekt og bedre helse, men norske eksperter er skeptiske til hvor varige resultater en diett som : - dietten vil gi. Det finnes mange bøker om metoden, og en av forfatterne er doktor Michael J. Mosley, som populariserte dietten i sin BBC-dokumentar Eat. Hun gikk ned et par kilo, men hun hadde snart lagt dem på seg igjen. Nei, : på egen hånd var tydeligvis ingen god idé. Med : - dietten spiser du vanlig fem dager i uken og minimalt i to.


Michael Mosley er legen bak dietten , og her er hans beste tips for å lykkes. Jeg synes likevel det er veldig få som blir så tynne at de ikke kan fortsette med : 2. Til dels flater vektnedgangen ut, dels begynner man å spise litt ekstra de andre dagene. Et annet alternativ er at man spiser som vanlig og i stedet tar fire dager med faste etter hverandre hver tredje måned. Erfaring med : - dietten ? Spis vanlig fem dager uka og få i deg maks 5kalorier de siste to dagene. Her kan du lese alt om : - dietten og få de beste oppskriftene til fastedagene.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.

Under : dietten finnes det ingen direkte regler på hva du kan, eller ikke kan, spise utover et maks-tak på antall kalorier på fastedagene. Den går i all enkelhet ut på at du har to ukentlige fastedager, og de øvrige fem dagene spiser du som du pleier. Selv om navnet er som det er , nemlig fastedager, skal man fortsatt spise og drikke.


Her reduserer du kaloriinntaket ditt til 5kalorier gjennom dagen som kvinne og 6kalorier for menn. Denne dietten er mer som en livsstil, da det ikke finnes noen regler. Det er resultatet når du følger : - dietten , som baserer seg på to harde slankedager i uken.


Spis som du vil - innen rimelige grenser - fem dager i uken. Så begrenser du deg til 5kalorier dagen de to siste. Så enkel er : - dietten. Det er enklere å være streng mot seg selv i to dager når man kan spise nesten som man vil resten av uken. Dietten går ut på å begrense kaloriinntaket med halvfaste to dager i uken.


De to dagene skal maksimalt inntak være 5kalorier per dag for kvinner, 6kalorier for menn. Hva er bivirkningene på : ? Den vanligste bivirkningen er sultfølelsen, spesielt i begynnelsen, men det går for de aller fleste over etter de første -ukene. Du kan eventuelt distrahere deg selv ved å holde deg selv opptatt, eller ved å ta deg noe godt, kalorifritt å drikke.


Går du på : - dietten skal du faste to av ukas sju dager - og de andre fem dagene kan du spise normalt. På fastedagene skal du bare spise to små måltider, nemlig lunsj og middag. Hvert måltid kan bare bestå av 2kalorier. Her er forslag til oppskrifter for : - dietten , og alle er sunne og gode.


Oppskrifter og dagsmenyer på : - dietten. Resten av tiden spiser du som du pleier. Kaloribegrensningen skal ikke bare føre til vektnedgang, men ser også ut til å ha en livsforlengende og antialdrende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg