torsdag 15. september 2016

Morsom quiz

Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv. Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Leter du etter morsomme quiz -spørsmål og svar?


Da har du kommet til riktig sted.

To fedre og to sønner drar på fisketur. Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen? Noen måneder har dager.


Scroll ned for svar. Er du glad i vitser og god humor?

Her er en quiz om dyr med tre vanskelighetsgrader, sånn at hele familien kan være med. Svarene finner du nederst. Hos Quizeksperten kan du delta i mange ulike former for quiz.


Vi har mange forskjellige kategorier med spørsmål og svar om det meste, og dette gjør siden til god underholdning for deg alene når du har litt tid til overs eller for hele familien. Alle liker quiz , og det er en super måte å engasjere folk på, sier Jon Inge Kolden,. Hvem som helst kan klare å lage morsom underholdning ved hjelp av denne appen. Gjort riktig, kan dette være en fantastisk morsom lek (spesielt om gjestene aldri har prøvd den før). Trenger morsomme forslag til en quiz.


Kanskje noen spørsmål som går på noe annet enn de vanlige årstallspørsmålene. Blir veldig takknemlig for forslag. Har søkt rundt, fordi jeg regner med det finnes masse tråder om dette fra før, men jeg er tydeligvis for evneveik til å finne det, så blir. Her finner du fleip eller fakta spørsmål og svar.


Det er spørsmål om blandt annet kroppen, dyr, internet med mye mer! Den er i utgangspunktet for alle, men det er noen barn som vil slite med enkelte spørsmål. SELSKAPSLEK MED SHOW: PartyQuiz er en morsom lagkonkurranse, inspirert av Beat for Beat og annen TV-underholdning.

Du kan også printe ut quizene – se under. Proffe artister er programledere, og synger sangnumre mens dere løser oppgaver. Bilder og filmklipp kommer opp på storskjerm, og de som vil synge me vinner bonuspoeng for innsats. Er det noen her som kan komme på noen morsomme og underholdene spørsmål til en quiz ? Vi skal ha personalfest med partnere og trenger spørsmål til i morgen;) Litt siste liten ja.


Dette skaper masse allsang og jubel. Quiz : Hvor mye kan du om samisk språk og kultur? Nordisk språk- quiz. Kva slags norske ord vil Språkrådet at me skal bruke?


Vet du hva som skjer i retten? Kunnskap er makt sies det, og vi har samlet ett hundre fakta for å hjelpe deg til å bli mektigere. Hvilket tall får du da? Ta epler fra epler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg