torsdag 22. september 2016

Pepperkaker tine

Pepperkaker hører så absolutt julen til. De er både morsomme å lage, men også kjempegode å spise. Men du, har du prøvd pepperkaker med blåmuggost på? Det er utrolig godt og bør prøves. En særdeles spennende smakskombinasjon, som også forøvrig er et glimrende forslag til spiselig julegave.


Velkommen til TINE Kundesenter.

Vi svarer på spørsmål og. Ha melis i en kjøkkenmaskin. Ha i eggehvite og sitronsaft,. Trill pepperkakedeigen til stenger med diameter som en 20-kroning. Pakk stengene i plast og legg dem i kjøleskapet slik at de stivner.


La dem ligge minst et par timer, aller helst natten over. Det blir i så fall en julegave som garantert faller i smak! Oppbevaring av pepperkaker.


Når man så har laget ferdig pepperkakene, er det viktig at de oppbevares riktig.

Også konditor Azinger, mener at det er viktig å oppbevare pepperkakene i en tett boks. Hjemmelagde pepperkaker er beste! Her ser du hvordan du lager pepperkakedeig som du kan pynte som du vil. Oppskriften er lenger ned i beskrivelsen eller på tinekjøkken.


Fjøsnissen og Maja lager pepperkaker. Mjølkerobotfjøs må kunne utviklast, med plass til meir husdyrareal bak roboten. Biromsavdelinga må ikkje stenge for utviklinga. Sinkyr bak roboten gir minst arbei gode forhold for sinkua og enkel logistikk. Våre pepperkaker smaker kjempegodt, spesielt sammen med melk.


Se flere deilige julekaker her. Dette er lettvinte småkaker å lage til jul. Med sin herlige kryddersmak passer de også perfekt å servere sammen med en deilig blåmuggost eller rett og slett å dyppe i gløggen. Her vil du få alle de kjente og kjære juleoppskriftene samt noen små triks som løfter rettene til nye høyer. Hver dag i desember.


Vi gir deg oppskriften på en veldig god pepperkakedeig, til julens tradisjonsrike pepperkaker. Se film for inspirasjon til pepperkakehus. Denne oppskriften kan fint justeres både opp eller ned i mengde, alt ettersom hva du skal lage.


To all of you fra hele Norges gulljente Marit Bjørgen :). Som jammen er like flink til å pynte pepperkaker som hun er til å gå på ski!

Den fine Ski-kua t. For mange blir det ikke ordentlig jul før de saftige og smakfulle kokosmakronene er bakt. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. Tips en pepperkake-elsker.


Mange regner nok også pepperkaker som et slag av de sju, så vi legger ved oppskriften på julens deiligste pepperkaker i tillegg. Karameller er for mange et julegodt som hører høytiden med. Skal du lage mat og trenger en god oppskrift?


Her finner du masse enkle oppskrifter som gjør det lett å lage god mat. En annen måte å bruke pepperkaker på er å bygge modellhus av pepperkakebiter som er spesielt tilpasset dette, slik som på bildet. Deigen må kjevles litt tykkere enn til tynne pepperkaker , gjerne 4-mm før steking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg