fredag 23. september 2016

Pergotime erstatning

Etter hva jeg leser skal den være helste bare bedre, og med færre bivirkninger og mindre fare for flerlingsvangerskap. Jeg har brukt Letrozol nå sykluser. Ingen bivirkninger å snakke om.


Klinikken vår har sommerstengt og jeg skulle begynt på medisiner om tre dager Er det kommet noe erstatning for pergo? Pergotime har et virkestoff som heter klomifen som stimulerer eggløsning. Pergotime overtar ”styringen” av hormonsystemet ditt ved å virke dempende på østrogenproduksjonen i eggstokkene dine, som i sin tur stimulerer hypofysen i hjernen til økt dannelse av styrelseshormoner som gir signaler til eggstokkene dine. For en del år siden ble jeg testet, og fant ut at jeg fikk EL på dobbel dose pergotime (testet også enkel dose uten hell). Jeg tok dobbel dose bare en gang av ulike (private) grunner, og det hele endte med at jeg begynte på p-piller i stedet.


Pergotime avregistreres ved nyttår og er allerede vanskelig å få tak i. Femar er ikke registrert for bruk til å fremme eggløsning. Det er ikke så godt utprøv men risikoen for flerlinger er tilsynelatende mindre enn ved pergotime. Jeg er på desperat leting etter Pergotime , men det ser ut til at det er tomt i hele Norge faktisk. Er det noen som har erfaring med andre type piller?


Hvis jeg ikke får prøvd i a. Skyldes årsaken manglende eggløsning, kan man f. Klomifen-citrat ( Pergotime ). Denne behandlingen er ikke kostbar og kan gjøres om det er indikasjon (dvs. anovulasjon), og ikke kontraindikasjon (som f. eks. azoospermi) før paret er henvist til IVF-enhet. En god utredning er derfor viktig. Benyttes Pergotime ville jeg derfor benyttet meg av rådene som følger nedenfor, mens brukes ikke Pergotime kan dere forholde dere til Clearblue med mindre gynekologen har rådet til noe annet. Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell.


Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen. Spørsmål om erstatning grunnet personskade? Denne syklusen fikk jeg Pergotime for å gjøre syklusen min fortere. Hadde samleie dag 15.


Er i dag på dag i syklusen og har nå begynt å blø. Dette er det som skjer ved hver syklus, også i denne hvor jeg har gått på Pergotime. Sådan søger du forskningsstøtte. Pergotime er så vidt jeg er bekendt, noget af det mildeste man kan få af homoner. Ved godt du spørger til alternative former, tror godt at man kan prøve alt muligt, og måske er der noget der virker på noget, og noget andet der virker på nogle andre.


Etter siste pergotime er det sjanse for graviditet, samleie 2-ganger i uken er da optimalt. Du kan ikke stole på eggløsningstester. Etter eggløsning stiger temp noen streker.


Husk at du bør starte med Folat 4mikrogram, helst minst en måned før evt graviditet. Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professional rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Netdoktor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg