fredag 2. september 2016

Garn alternativ

Velg mellom flere ulike farger og typer. Lynrask levering - bestill i dag! Stort utvalg og lave priser! Kjøp raskt og enkelt her! Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

Jeg har satt opp en veiledende liste over strikkefasthetene jeg har brukt oppskrftene mine. Det er viktig at du strikker en prøve for å se at strikkefastheten din stemmer med oppskriften og at teksturen blir slik du hadde sett for deg. Dette er gjort fordi kvalitet og struktur er så avvikende at vi ikke synes vi har fullgod erstatning som vil gi deg et godt nok resultat. Du står selvfølgelig fritt til å velge en erstatning du mener er fornuftig men vi kan ikke garantere at resultatet blir optimalt.


Strukturen vil oppleves annerledes fra garn til garn og resultat vil variere. Jeg oppdaterer appen når det kommer nye garn , ca. De produsentene som ikke er i appen er utelatt fordi de ikke ønsker å være med.


Ellers er det bare å sende meg forslag til produsenter – har prøvd å få med de aller fleste.

Du kan også legge inn egne garn og strikkefastheter selv hvis noe mangler. Norskprodusert garn i egen fabrikk på Sandnes med den mykeste ull, alpakka og merinoull, lekker silke og mohair, kvalitetsbomull og slitesterkt strømpegarn. Her finner du garn til ethvert prosjekt, i et bredt spekter av farger som følger trendene.


Kvalitetsgarn av ull, bomull, alpakka, merino og mer, til fantastiske priser. Salg og rabatter hele året! Velkommen til DROPS Design!


Dale Garn har et bredt sortiment av både klassisk, rundspunnet ullgarn og flotte bomull- og ull-bomullkvaliteter, samt eksklusive garn i silke, mohair og alpakkafiber. Garnalternativer er et omfattende oppslagsverk over garn som selges på det norske markedet. Appen gir raskt og enkelt oversikt over ulike garnegenskaper, og alle garn er beskrevet med garnkvalitet, strikkefasthet, pinnestørrelse og løpemeter. Det er enkelt å søke på ett eller flere parametere. Benytt sjansen nå og gjør et kupp!


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Garntype: Innhold: LøpeVekt: Str. Fabrikat: 3-Tr strikkegarn: 1 Ren Ny Ull: 108: 50: 5: Rauma: 4ply cotton: 1 Bomull: 170: 50: 3: m. Dale Garn (14) DM Collection (0) Eline Vogt (0) Grethe Almås (0) Helle Slente (0) Hrönn Jónsdóttir (0) Iselin Hafseld (0) Kari Haugen (0) Line Langmo by House of.


For oss på Rauma handler det om å vekke skaperglede og å inspirere til kreativitet.

Alpakka silke garn. Babyull Lanett garn. Tynn Merinoull garn. Mandarin Petit garn. Se utvalget og kjøp garn her! Garnet er selvsagt til barneklær som skal tåle røff bruk og slitasje.


Oppskriftene kan fint brukes om hverandre, så her er det rom for å leke seg med garn og farger. Din favoritt garnbutikk. Alt av Drops garn og Viking- garn samt tilbehør til strikking og hekling.


Vi har også strikkeoppskrifter og strikke- og hekletilbehør. Selv har jeg nå prøvd ut to alternativer og tenkte også å dele med dere her hva genserne kan strikkes i. For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg