mandag 26. september 2016

Vaskemaskin såperester

Vaskemaskin såperester

Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Vaskemaskiner hos WhiteAway! Vi har for eksempel fjernet den største bakteriefellen i vaskemaskinen , nemlig gummilisten i døren.


Rent konkret betyr dette mindre rengjøring, ingen såperester og ingen lekkasjer. En vaskemaskin bør også renses en gang i blant, og det kan gjøres ved å kjøre den på maksimal varme. På den måten får man skylt vaskemiddelskuffen, samt fjernet såperester og annet smuss, sier Tønnensen. Flere tips til renere vaskemaskin. Ifølge boken Rent - så enkelt av rengjøringsekspert Else Liv Hagesæther, bør du regelmessig ta ut beholderen for vaskemidler.


Spyl av såperester med varmt vann og tørk tørt. Fjern også sand og lo fra beholderen under avløpet regelmessig. Kjør vaskemaskinen på en normal syklus med varmt vann. Kontroller vaskemaskin for rester. Gjenta dette trinnet en gang i måneden for å holde tøymykner og såperester fra å bygge opp i vaskemaskinen og slanger.


Når det er sagt, så er det sjeldent at vi faktisk fyller så mange kilo tøy i en vaskemaskin. Denne toppmatet vaskemaskin testen inneholder: En oversikt over de beste toppmatede vaskemaskinene Informasjon om hva du bør tenke på når du kjøper en ny vaskemaskin Guide til rengjøring av vaskemaskinen Informasjon om energimerket En gjennomgang av diverse tester, som vi har undersøkt og analysert. Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Sett maskinen på det varmeste programmet (uten klær i såklart) og la eddiken gjøre jobben med å fjerne gamle såperester og annet gruff.


Kjør til slutt maskinen en runde på lavere temperatur for å få renset skikkelig ut. Best i Test guide: Har du ikke plass til vaskemaskin og tørketrommel hjemme, så er en kombinert vaskemaskin med tørketrommel et opplagt valg. Spesielt er det en fordel for små husholdninger som til tider har bruk for tørketrommel, men ikke har plass til en.


Det kan være fort gjort å slenge vasken inn i maskinen uten å tenke så mye. Men dette kan koste deg dyrt. Vakuum smuss fra innsiden av vaskemaskinen ved hjelp av en vakuumslange vedlegg.


Rense innsiden av vaskemaskinen med jevne mellomrom ved å legge blekemiddel til en tom vask på høyeste temperatur mulig. Hold utsiden av vaskemaskinen fri for såperester og rusk ved å tørke den med en fuktig klut etter behov. Er du ute etter en vaskemaskin med smarte funksjoner, er det mye spennende å velge i. Du får for eksempel selvdosering av vaskemiddel. De fleste av oss bruker mer vaskemiddel enn det som er nødvendig, hvilket er dumt både for klærne (på grunn av såperester ), lommeboken og miljøet. Trenger oppvaskmaskinen din avkalkning, kan du bruke sitronsyre.


Hell sitronsyre i såpekammeret og kjør en vanlig vask. Kjør så et ekstra vaskeprogram for å få skylt bort alle såperester. Etter å ha gjort disse trinnene kan du igjen vaske servise og bestikk i en ren og pen oppvaskmaskin. Dersom vaskemaskinen ikke tar inn vann,.


Feilen kan skyldes at slangen mellem nivåkontrollen og pumpen eller bunnslangen er tilstoppet med kalk og såperester. Ta vare på vaskemaskinen. Kommunikasjonssjef i Bosch og Siemens Hvitevarer, Katrin Ohlander, forklarer til bonytt.


Det er veldig viktig å ta vare på vaskemaskinen , og vår erfaring viser at dette er ofte noe forbrukerne glemmer. Legg kopper hvit eddik i vaskemaskinen ved skylling ( eller en vaskebalje fylt med vann ) for å fjerne såperester fra både bomull- og ulltepper før tørking. De vil i tillegg føles friske og myke som nye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg