torsdag 22. september 2016

Pitapizza sunn

Forvarm stekeovn til 2°C. Lag pizzasaus etter anvisning på pakken. Hermetiske hakkede tomater kan også brukes. Del pitabrødene i to på langs. Legg dem på stekebrett og smør på tomatsaus.

Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev med matinspirasjon og tips om en sunn livsstil Ved å. Enkel pizza med pitabrød som bunn. Komponer din helt egen pitapizza , eller la deg inspirere av denne deilige vegetariske pizzaen laget av amerikanske Chirsty Denney fra Florida. Fembarnsmoren og bloggeren er en selverklært matelsker, og balanserer interessen for å lage mat og utvikle oppskrifter med jogging og kunsten å moderere seg. Hei og god torsdag!


Eg har laga fleire spesielle pizzaer dei siste årene, blant anna pizza med søtpotetbunn og tunfiskbunn. Førstnevnte er mi mest populære oppskrift som matblogger og har falt i smak hos enormt mange, og det gledes! Perfekt mat som kan deles eller spises alene.

Den tar lite ti krever de ingredienseen du har tilgjengelig eller har lyst på og restene ka. Tips til sunn og hjemmelaget pizza. Pizzasauser er utmerkede produkter når du skal lage pizza hjemme, men vil spare litt tid. Hvem liker ikke taco? Og hvem liker ikke pizza?


Svaret er: De aller fleste - derfor har vi lagd denne oppskriften på en rask pitapizza ! Eller tacopizza om du vil. Samleside med oppskrifter på både pizzadeig, langpannepizza, italiensk pizza med tynn bunn, hvit pizza med rømmesaus, pizzasnurrer og flere tips til hva du kan bruke en pizzadeig til. Med små justeringer, kan pitapizza lett forvandles til en sunn middag. Ferdig på minutter.


Her er en super rask, god og billig middag. Du bruker pitabrød til pizzabunn, og med en fyldig kjøttsaus blir dette en god middag når du har. NO: Føler du deg litt tung og oppblåst etter helgen?


Da synes du kanskje det kunne vært deilig å spise noe sunt, rensende og godt til middag de neste dagene. Vi har spurt to av Norges mest populære matbloggere om hva de liker å spise til middag når de føler at kroppen trenger en aldri så liten rens. Man kjøper (eller baker) ferdige pitabrø grove eller fine, og dekker de med ønsket fyll, ost og andre godsaker.

Les mer om denne saken. Du kan enten lage dine egne pitabrød eller bruke ferdigkjøpte. Denne gangen var jeg så heldig å ha hjemmelagde pitabrød i fryseren, men det er slettes ikke alltid det blir hjemmelagde her i huset altså. Dersom du skulle være nysgjerrig finner du oppskrift på pitabrødene her.


Pitapizza er en enkel middagsløsning vi tyr til rett som det er. Med sine grønne ingredienser blir dette en ekstra sunn pizza. Oppskriften benytter strimlet skinke og ferdiglaget pizzasaus. For sunn middag som lager seg selv på under minutter, hvor restene er perfekt som lunsj dagen.


Barna synes den også er kjempegod og den er rask å lage. Tin spinaten, og bland den sammen med cottage cheese i en bolle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg