tirsdag 6. september 2016

Hvordan lage spiselige bilder

La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill.


Fantastiske kakebilder til bursdager og mer. Se vårt store utvalg!

Stilige kakebilder med motiv til bursdager og andre festlige anledninger. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Det er vi stolte av og veldig glade for. Spiselige Bilder SUKKERARK. Bildene lages av icingpapir og spiselig blekk.


For å feste bildet kan det legges. Hvordan lage spiselige bilde kake toppers Alle med en blekkskriver hjemme kan lage personlige spiselige kake toppers med bilder av favoritt TV eller film tegn, fotografier eller navn. En rekke selskaper selger spiselige blekkpatroner og utskrivbare spiselige ark.


I dag har jeg laget en basic trinn-for-trinn på hvordan du selv kan lage spiselig lim.

Jeg har tidligere kjøpt ferdig slik som krukken på bildet , men når den denne gangen var tom så tenkte jeg at fra nå av skal jeg lage det selv. Enten det er runde kaker, firkantet kaker, små cupcakes eller store cupcakes. Mine bilder blir printet på spiselige ark av høy kvalitet, med spiselig blekk.


Liker du å bake og vil prøve å bake kake med bilde ? Hvis ikke du har gjort det før, kan vi virkelig anbefale deg å teste det ut. Her hos oss kan du få ferdige print med motiver av alt fra Disneys Frost til Star Wars. Hvis du vil gjøre kaken enda mer personlig, kan du få kjøpt sukkerpapir til kake som du kan printe egne bilder på.


Med spiselige blekk skrivere kan skrive ut på spiselig papir som rollen som sukker og ris wafere, men også kan brukes spiselig blekk skrivere for utskrift på sjokolade med spiselig papir og spiselig blekk chocotransfer. Når du er ferdig med å rydde opp i gamle bilder , minner og bildefiler vil du være klar til å lage en helt ny fotobok fra fotoknudsen. Fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine. Du kan lage din helt unike fotobok med egne bilder, som forteller en personlig historie.


Hvis vi bestemmer oss for å forlate bruken av gel, må bildet brukes: På toppen av kaken( kjeks, san brød eller vaniljesaus) uten krem og annet belegg. Overflaten skal være tørr, fri for impregnering og så glatt som mulig. Du kan også kombinere Photomerge med 3D-funksjonalitet for å lage et 360-graders panorama. Det gjør du ved først å sette sammen bildene til et panorama, og deretter bruke kommandoen Sfærisk panorama til å lage et ubrutt panorama.


Pass på at du tar bilder hele veien rundt, med tilstrekkelig overlapping. Men hvordan gjøre bilder mindre? Er du fotograf, så har du sikkert et program du kan bruke til å lagre bilder for web.


Photoshop for eksempel, har en egen Lagre for web funksjon, som gir deg full kontroll over kvalitet og størrelse.

Det finnes mange metoder for å lage fotokollasjer, og noen av dem er enklere enn andre. Vi har funnet de tre det er lettest å bruke – og som gir de flotteste resultatene. Når du ikke trenger hvert enkelt piksel i et bilde for å få en akseptabel versjon av det, kan du komprimere bilder for å gjøre fil størrelsen mindre.


Når filen er åpnet i Microsoft Office-programmet, velger du bildet eller bildene du vil komprimere. Klikk på Komprimer bilder i Juster-gruppen på Format-fanen under Bildeverktøy. Bilder -appen har flere funksjoner som gjør det enkelt å finne tilbake til minnene dine ved hjelp av album, mapper og stikkord.


I tillegg kan appen brukes til å redigere bildene dine for å tilføre dem det lille ekstra. Da burde du lese dette tipset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg