fredag 23. september 2016

Kommode eik

Velg en kommode som passer både deg, klærne dine og den plassen du har. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Oppbevaring til lave priser. Gi rommet ekstra personlighet med en kommode.

Innred på en måte der du kombinerer det estetiske med det praktiske. Finn en kommode som passer din stil. Trademax har samlet et stort sortiment med praktiske kommoder i forskjellige farger og stiler. Alt for att du skal kunne finne oppbevaringsmuligheter som enkelt passer inn i ditt miljø. Bring naturen inn i hjemmet med en kommode i eik ! Langt de fleste menneskene har tre eller tremøbler i hjemmet sitt.


Det skyldes ikke bare at tre er et sterkt og solid byggemateriale, men også at tre er et flott materiale, som passer inn i langt de fleste hjemmene. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment. Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk.

Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil. Velg den kommoden som passer deg og. Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener. Finn den perfekte oppbevaringsløsningen i vårt store utvalg kommoder.


Kommoder til alle behov og alle rom. Er du på utkikk etter møbler med enkelt og stilrent design? Da kan MALM-serien være noe for deg.


Serien er full av smarte ideer, som oppbevaring under senga og en kommode som også fungerer som nattbord. Møblene i MALM-serien kommer i flere farger. Hos oss finner du alle typer kommoder. Kanskje trenger du en smal kommode , eller en stor og bred kommode med mye plass.


Se vareutvelget vårt her. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser. En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet. Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger. Leter du etter en ny flott kommode til hjemmet ditt?


Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Trademax’ nyhetsbrev og godkjenner at Trademax behandler mine personopplysninger for å kunne sende meg markedsføringsmateriale tilpasset meg i henhold til Trademax’ integritetspolicy. En moderne kommode som faller i smak hos alle som elsker høyest kvalitet. Laget av massivt eiketre, nøyaktig av dets spesielle sort – villeik som understreker naturlige kvister og sprekker.

Møbelet er dekket med naturlig olje som perfekt understreker årringer og beskytter tre ved å gi det en varm og behagelig farge. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Flotte kommoder til alle oppbevaringsbehov. Uansett hvilke behov du har for oppbevaring, så finnes det en kommode for deg. Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg