tirsdag 6. september 2016

Lærergaver

Lærergaver

See more ideas about Teacher gifts, Teacher appreciation gifts and Appreciation gifts. Se flere idéer til Gaveideer, Lærergaver og Gaver. Den kan brukes til lærergaver underveis i skoleforløpet 3. Heller ingen skoleavslutning uten mat. To dager før avslutningen våknet jeg med bankende hjerte midt på natta, for HVOR. Vi MÅ ha fått en mail med instruksjoner om hva vi skal ha me kaker eller varmmat, Vipps-innsamling til lærergaver … og så har jeg glemt den, oversett den, eller et eller annet…!


Vi har snakket med to av elevene på kullet. De klarte ikke å huske anledningen, men bemerket tørt at bildet i hvert fall ikke var laget av dem eller noen av klassekameratene! Familien har bekreftet at Bukkvolls relieffer var populære og mye brukte lærergaver. Klassen kan ha en egen kasserer eller en av foreldrekontaktene kan påta seg oppgaven. Bli enige på foreldremøtet hver høst eller ved behov om hvor mye som skal betales inn, f. Han virket til sin død som en betydningsfull forsker og formidler av norsk og internasjonal kunsthistorie, bl.


Udforsk opslagstavlen gaver. Min klassekammerat og jeg er ved at købe gaver til de lærere, som vi har haft mest. I den forbindelse har vi brug for gode citater til at stå på kortene, som passer til dem som lærere.


Lærergaver

Og vi er midt i avslutnings-stimen. Det er inspurtstid. Alle arrangementer skal klemmes inn på få dager og timer nå - før skoleslutt gir feriestemning i hele landet.


Noen forsommerbursdager som skal inn i tillegg. Kaballegging må til. Vi lager piknikkurver og plukker blomster og skaffer lærergaver og ordner gevinster og kaker. Takk for en veldig inspirerende blogg, jeg har sittet å lest innlegg her over en time… Og det resulterte i at jeg gikk ut i hagen å plukket rabarbra som nå står med sukker til i morgen #128578; Her i nord er ennå rabarbra grei å bruke. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


Lærergaver

Graduering Ideer Lærergaver Gaver Mors Dag Fest Bondegård Studerende Gradueringskort Pensionering. Survival Kit for Life Graduation Gift. Luciadrakter skal være strøket og klart og penger i konvolutt til lærergaver skal sendes med på skolen.


Skoleskriv om grøtdager, kirkebesøk og godteridager skal skrives på kalenderen, innimellom bursdagsfeiringer og planleggingsdager. Eller, min glede da. I kassa på Meny stod dette bladet å lyste imot meg og svak for julen som jeg er, klarte jeg ikke å motstå fristelsen. Ei heller 5-pakningen med kakemenn! Rolfærn og jeg rigger oss til i sofan og koser oss med alt av ideer og tips til kommende tid.


Lærergaver

Idag har jeg vært i byen og kjøpt meg ny bikini! For første gang har jeg kjøpt meg en ordentlig bikini, ikke no HM her nei ;0) Ble litt andre ting også, bla. Find de bedste idéer inden for Klasseværelse Udstillinger.


Gebuertsdagskalenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg