onsdag 7. september 2016

Gynekologisk legevakt oslo

Du kan komme til vår allmennlegevakt med alle typer helseplager. Finn ditt nærmeste senter. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling.


Oslo sentrum - Ingen ventetid. Trenger ikke henvisning.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Hun har jobbet år med Fysikalsk medisin og Rehabilitering og deretter med Fødselshjelp og Kvinnesykdommer i år. Rask legehjelp og oppfølging via videokonsultasjon. NOK 55- inkludert prøve.


Hos oss kan alle bestille time – uavhengig av fastlegeordningen eller henvisninger. Anbefalte gynekologer i Oslo. Din neste gynekolog finner du her.


Vi kan som oftest tilby time allerede samme dag.

Vil tilbyr kort ventetid for time hos gynekolog. Hvis det haster å få legehjelp tilbyr vi deg time på dagen for 59-. Vi er landets fremste fagmiljø innen gynekologisk kikkhullskirurgi og de fleste pasienter kan regne med å bli behandlet på denne måten, dersom tilstanden tillater det. Det betyr at operasjoner som tidligere krevde flere døgns innleggelse nå kan gjøres som dagkirurgi eller med kun en overnatting. Gynekologisk avdeling ledes av Marit Lieng.


Når det står om liv: Ambulanse 113. Lønn og arbeidsforhold. Vol overgrep og livskrise Sosialtjeneste, voldtekt, rus, vern for eldre. Legevakt Storgata (døgnåpen).


Våre gynekoger har bred erfaring og kompetanse innen sitt felt. Samtlige er tidligere overleger ved sykehus i Norge. Vi står utenfor fastlegeordningen slik at du selv kan bestemme hvilken lege du vil gå til uansett hvor i landet du bor. Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger.


Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo. På et sykehus befinner mange seg i en ekstra sårbar situasjon, og har krav på at deres privatliv blir respektert. Det er fort gjort å overse, men det kan befinne seg andre personer i nærheten som ikke ønsker å bli tatt bilde av, filmet eller gjort lydopptak av. Vi har både kvinnelige og mannlige spesialister innen flere områder, og tilbyr med dette et bredt spekter av helsetjenester som er tilgjengelige for alle.


Det at vi står utenom fastlegeordningen betyr at alle kan komme hit, og man behøver ikke henvisning for å få time.

Brukerkode: Passord: Glemt passord? Dyktige leger - Moderne lokaler. Silurveien Oslo. Konsultasjon hos gynekonebærer samtale og undersøkelse hos legespesialist i kvinnesykdommer og fødselsmedisin. Spesialisten vil gjerne foreta gynekologisk undersøkelse, innvendig ultralydundersøkelse og eventuelt ta blodprøver, celleprøve eller vevsprøve.


Velkommen til Colosseumklinikken legevakt på Majorstuen. Tilstander som ikke kan vente til fastlegekontoret åpner neste dag. Vi tar imot pasienter som henvises fra fastlege eller legevakt. En lege vurderer henvisningen og bestemmer hvilken prioritet den skal ha.


Ventetiden vil avhenge av hvorvidt legen har vurdert at henvisningen haster eller ikke. Behøver du en fastlege finner du dette i vår oversikt over leger i Oslo. Telefontid er mandag til fredag kl. Her vil du få snakke med en sekretær, og det vil bli avtalt tid for forundersøkelse og behandling.


Du trenger ikke oppgi hvorfor du ønsker svangerskapsavbrudd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg