mandag 26. september 2016

Spareribs gravid

Begynn med marinaden. Finhakk løk, hvitløk og chili. Ha alle ingrediensene sammen med kjøttet og bland det godt sammen. Har du lyst å gnage på noe? Da skal du lage spareribs.


Spareribs er ikke noe du bare spiser om sommeren.

Egentlig er det bedre å sitte inne og gnage på noen gode bein om høsten når det begynner å bli hustrig. Du får mye smak for pengene når du kjøper spareribs. Du har aldri lagt merke til det. Grillribbe og spareribs blir brukt mest i. Grilles over middelsvarm i min, ca. Men, spareribs er ikke spareribs.


Det oppdager du raskt. Særlig om du kjøper ferdiglagde. Da er det skrabet til beinet.

Om du kjøper ribbe, som spareribs lages av, er det plenty med kjøtt. Så det er åpenbart slik at mye av kjøttet skjæres bort før det selges som spareribs. I langpanne i ovnen på ca 2grader.


Hvor lenge skal jeg steke spareribs? Hva er best tilbehør til spareribs? Når jeg nå tok den opp av frysa ser jeg at det ikke står hvilke dyr det er. Er det en selvfølge at det er svinekjøtt?


Eller er det stor sjangse for at det er hest liksom? Saus til spareribs. Hakk løken og stek den gyllen i olivenolje.


Ha i hakket ingefær, tomater, chili, worchestershiresaus, honning og hvitløk. La det koke så lenge du har tid til, men minst en halvtime. Ha i litt av kokekraften fra spareribsen underveis. Kjør sausen glatt med stavmikser. Varm opp grillen skikkelig.


Her finner du både rub og BBQ-saus fra selveste grillkongen, Craig Whitson. I tillegg flere varianter av spareribs , inkludert en sprek og fyrrig asiatisk variant. Og til slutt standardtilbehøret til spareribs fremfor noe: coleslaw.

Og skal du ikke lage spareribs , sørg for å få med deg våre saker om sjømat og grønnsaker på grillen. Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Du kan godt pensle på din favoritt-barbecuesaus de siste minuttene av grillingen, men ikke ha på sausen fra begynnelsen av, fordi den lett blir svidd. Noen grillprodusenter lager et redskap som heter rib rack.


Med denne kan du grille flere hele sider med spareribs samtidig, fordi kjøttstykkene står vertikalt. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Skal servere spareribs , ikke annet kjøtt. Kjøp nå, test deg hjemme. Tilbehør mais, coleslaw og potetbåter. Hvor mye bør jeg beregne, eller total mengde? Vil heller at det blir.


Hvordan skal man tilberede dette? Mannen min kom hjem med et stykke av dette, ferdig krydret. Ferdig til å putte i ovnen, men hvor lenge, og hvor mange grader? Vi har brukt hjemmelaget potetsalat (med eple og sylteagurk) og salat med masse digg oppi.


Vi bruker ikke saus, men dressing til salaten. Denne ret giver klart anledning til at tage hagesmækken på at og bare guffe de lækre spareribs i sig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg