torsdag 22. september 2016

Tidlig ultralyd haugesund

Timebestilling - ultralyd i Haugesund. Hos oss får du raskt time og du trenger ikke henvisning fra din fastlege. Med en ultralyd kan legen gi deg mye informasjon om foster- og svangerskapsutviklingen.


Maskin som smelter fettcellene i kroppen din med ultralyd. Ingen injeksjoner eller andre inngrep er nødvendig, ingen bedøvelse, antibiotika eller sykemelding behøves.

Du kan straks gjøre hva du vil etter behandlingen. Bruker ultralyd til å sprenge fettcellene. Fettcellenes membran sprekker og fettcellene gjøres om til væske som kroppen kvitter seg med den naturlige veien. Vi benytter UltraLyd for å diagnostisere årsaker til akutte og kroniske smertetilstander. Ultralydapparatet sender lydbølger inn i kroppen.


I mange tilfeller kan UL erstatte en MR undersøkelse. UL er en ufarlig metode som ikke innebærer stråling og som også kan brukes i bevegelse for å se på funksjon av for eksempel sene eller en muskel. Undersøkelsen er ikke smertefull og er helt uten stråling.

Helsesjekk med ultralyd er en systematisk undersøkelse av en rekke av kroppens organer og regioner. Hensikten med en helsesjekk kan være å avdekke risikofaktorer, symptomer som bør følges opp og å påvise allerede utviklet sykdom på et tidlig tidspunkt. En helsesjekk kan også motivere til en sunnere livsstil. I flere andre land tilbys det i tillegg til rutineultraly en tidlig undersøkelse i svangerskapsuke 1 og en undersøkelse i uke 32. Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø.


Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd. Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl. Dette er en privat bedrift som i hovedsak utfører ultralyd av gravide. Jeg har har lang erfaring som jordmor innen svangerskapsomsorg, fødsel og barselpleie, samt i ultralyd av gravide.


Jordmor gir konsultasjoner på Bleikemyr Helsesenter og Sentrum Helsestasjon. Se detaljerte kart, skråfoto, veibeskrivelser m. På våre klinikker i Haugesund (Raglamyr) og Aksdal utfører vi ultralyd -undersøkelse av muskel og led for å finne beste behandlingsløsningen for deg. Når lyden passerer forskjellige vev i kroppen, blir litt av lyden reflektert tilbake som ekko.


Under en ultralydundersøkelse, kan våre fysioterapeuter og kiropraktorer se inn mot knokler og ledd. Skåregata 9 Haugesund. Pris gjelder ultralyd før uke 14.

Tidlig ultralyd er ultralydundersøkelse av gravide de første ukene av svangerskapet og utføres gjerne av gynekolog eller jordmor. Flott service av kjekke. Jeg var nettopp på tidlig ultralyd. I Haugesund er det privat tilbud på dette. Jeg synes at alle er like verdifulle uansett om man har downs eller ikke.


Derfor kan den brukes til å gi hurtig svar på en konkret mistanke om sykdom, eller gi pasientene svar på om noe er galt. Hvor kan jeg få utført ultralyd ? Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige. Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger.


En del gynekologer ønsker imidlertid ikke å uttale seg om dette på tidlig ultralyd på grunn av stor feilmargin. Det mest omstridte ved tidlig ultralyd , har vært at den kan gi indikasjon på Downs syndrom. Mange, deriblant organisasjonen Menneskever mener derfor at tidlig ultralyd kan føre til at vi får et sorteringssamfunn.


Fosterdiagnostikk er undersøkelser av et foster for å avdekke alvorlig arvelig sykdom eller utviklingsavvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg