onsdag 21. september 2016

Horoskop vekten kjærlighet

Takket være deres intuisjon vet de hvordan de kan tjene penger, de er gode på forretnings ideer og er originale, men trenger andre til å utføre jobben. Dette blir i følge horoskopet et stormfullt år når det kommer til kjærlighet ! Men siden du bruker starten av året på å ta et oppgjør med deg selv, kommer du ikke til å miste selvsikkerheten din på grunn av dette. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. Libra oppfunnet romantikk, og videreutviklet den til en kunst med enda mer finesse enn Leo, Skorpionen og Tyren, som sier mye. De delikate strategier av Cupid er innavlede Libran talenter.


Han vil bruke alle triks med uformell letthet og sjelden klarer å få jenta. Klikk på ditt stjernetegn for å se dagens horoskop ! Hvilke prognoser gjør astrologene for fremtiden angående helse, kjærlighet og økonomi? At få tolket sitt personlige horoskop av en professionel astrolog er selvfølgelig bedre enn et gratis horoskop men alle har ikke mulighet til dette. Velg ditt stjernetegn og les ditt horsokop.


Horoskopet er gratis og skrevet av astrolog hver uke. Vi har både vestlige dagshoroskop, vestlige ukeshoroskop og kinesiske ukeshoroskop gratis hver dag. Likedan kan det være i kjærlighetslivet. Den store planeten for omveltninger, Uranus, har beveget seg sakte gjennom sektoren for kjærlighet i tegnet ditt hele dette tiåret, og du har vokst på de erfaringene du har gjort deg når du har håndtert alle opprørene og spenningen planeten har tilført forholdet ditt.


Ditt horoskop og kjærligheten Hvis du har en bestemt partner, og du vil se hvordan dere passer sammen, kan du finne det ut her. Du trenger informasjon om fødselsdato, tidspunt og sted (engelsk). Den faller lett og er kanskje mer forelsket i selve forelskelsen, enn den er det i deg. Samtidig søker den stadig etter den ene andre, som kan utfylle den selv. Gjenforeningen med den første kjærligheten.


Selvfølgelig har du vært i noen forhold siden din første kjærlighet , men du har aldri kommet helt over det. Hvis alle kortene er i dine hender, vil du oppdage at forbindelsen aldri har bleknet. Hvis den ene siden er litt lav, spe på med litt kjærlighet og den vil stige.


Horoskop vekten kjærlighet

Vekten og kjærligheten. Hvis den andre siden synker under vekten av for mye vemo oppmuntre den med litt forståelse, og den vakre harmonien hennes vil vende tilbake. Personer som er født i perioden 23. Nøkkelord I balanse.


Samarbeidsorientert, diplomatiske, Urbane, rettferdig, må partnerskap, raffinerte, balansert, grasiøs, sjarmerende, debative bare åpen sinn, sosial. Kan late, ubesluttsom, kjedelig, rationalizing. Henning Hai Lee Yang stiller dine horoskop ! Kvinnen som er født under vekt -stjernetegnet er sjarmerende, intelligent og løsningsorientert. Sex kommer andre til å elske vekt -kvinnen, noe som ikke betyr at hun ikke er lidenskapelig. Hun kan være litt lat om kjærlighet , så du må holde henne interessert.


Uranus og venus vil sannsynligvis påvirke kjærlighetslivet til de tre lufttegn (Tvillingene, vekten og Vannmannen) Særlig de første ukene i det nye året kan bringe forandringer i kjærligheslivet. Hva sier kjærlighetshoroskopet om året som kommer. Husk at det ikke er verdens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg