onsdag 14. september 2016

Brudebukett brudeslør

Skap den perfekte rammen rundt bryllupet. Finn nærmeste butikk her! Få inspirasjon her! Den er meter lang, med utradisjonelt hånddtak og med masse hvite orkideer og sølvtråd.


Vi hjelper deg med blomster til bryllupet.

Vi designer din unike brudebukett laget av våre faglig dyktige blomsterdekoratører. I tillegg til brudebuketten kan vi hjelpe deg med å lage knapphullsblomster til brudgom, forlover og brudens far, matchende buketter til brudepiker, hårpynt, blomsterdekor til kirken, selskapslokalet og dekorasjoner til festbordet. En nydelig håndbundet romantisk brudebukett med brudeslør , bundet sammen med et hvitt sløyfebånd. Knapphullsblomst er ikke inkludert og må bestilles ved siden av.


Blomster er med på å skape den perfekte rammen rundt et bryllup. Vi kan hjelpe deg med blomster både til vielsen og til pynting av festlokalet. Våre dyktige dekoratører kan hjelpe deg med å designe din unike brudebukett og gjøre deres bryllup til et vakkert minne.

Begravelse Bestefar blomsterkrans Blomstervegg Bonde brudearrangement brudebukett brudepike brudeslør bryllup Bønsnes Bønsnes kirke cymbidium. Tusen hjertelig takk for helt nydelige blomster til vårt bryllup! Det var enkelt å prate med deg, og du forsto hva vi var på jakt etter. Samtidig kom du med gode forslag til både brudebukett , kirkepynt og blomster i festlokalet.


En brudebukett er det største smykket på bryllupsdagen. Sett farge og liv på den store dagen med vakre blomster i farger som passer brudekjolen. Hvilke blomster kan jeg ha i brudebuketten? Mange vordende bruder har sterke ønsker om hvilke blomster de ønsker å ha i brudebuketten.


Peoner er en blomst svært mange har et ønske om, men da må du legge bryllupet ditt til mai eller juni. Når vi har hele bryllup (alt fra brudebukett , svennestav, brudepikeblomster, kjoleblomster til mennene, borddekor og dekor ellers) begynner vi ofte allerede på torsdagen med det som kan klargjøres. Fredagen settes av til det som må gjøres så nært opptil bryllupet som mulig, og så pynter vi hele formiddagen. Disse er også nydelige å ha på bordet. Perfekt for deg som liker det lyse og lette.


Dette gjelder for mer enn blomstervalg. Her har vi samlet bilder av brudebuketter for inspirasjon og idéer.

Noen av bildene er hentet fra nettet, andre er innsendt fra lesere og medlemmer av Bryllupsvenner. Husk å sende inn ditt bilde av brudebuketten i skjemaet under, så legger vi det ut i galleriet! Tett, rund brudebukett. Masse brudeslør og ca. En liten oppfordring fra meg Jeg oppfordrer alle til å bestille brudebuketten sin i en blomsterbutikk, til en dedikert blomsterdekoratør!


Jeg er i hvert fall veldig glad i perler også! Som du kanskje har lagt merke til er jeg veldig opptatt av alt som har med bryllup å gjøre for tiden. Det er klassisk og går derfor aldri av moten. Så i dette innlegget skal det dreie seg om brudebukett med perler, og perler forøvrig til brud. Brudeslør er an annen av mine favoritter og den er tilgjengelig hele året #128578; Runde brudebuketter passer til alle bruder.


Brudebukett bygget opp av mange bøyde blader og Liljekonvall. Blondebånd er trendy som aldri før… Bruk gjerne gamle, arvede blonder (something old) #128578; Hvorfor ikke en rund bukett med mange, glade Gerbera, litt gress og tynn pyntestreng! Passer flott til den unge, litt lekne brud som kler kalde fargetoner.


Av ren nysgjerrighet lurer jeg på hvor vanskelig det kan være å lage brudebuketten selv? Altså, en enkel liten bukett - ikke dråpeformede, hjerteformede eller hva det nå er. Ser at prisene for en vanlig liten brudebukett er utrolig mye høyere enn hvis en skal kjøpe en vanlig bukett blomster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg