tirsdag 26. september 2017

Ammeplaster

Ammeplaster

Mepilex Transfer 5x5cm ammeplaster 2stk. Pris: kr 10Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Mykt skumsårkontaktlag for beskyttelse av såre. Melken transporteres rett gjennom plasteret, men etterlater ingen rester.


Det fjernes før amming og settes på igjen etterpå. Mange kvinder oplever, at det gør ondt at amme fordi de i starten får sår, revner og tynd hud på brystvorterne. For de fleste opstår generne i starten af ammeperioden, og for nogle kan det give vedvarende problemer under hele ammeperioden. AnonymBruker skrev: Hærregud ! Kommer han med trusler også ? Hvis ikke så kan det være att han er redd for å tape ansikt ? Eller att han føler seg litt teit/såret/avvist pga bruddet og vil ta igjen ? Menn og kvinner takler brudd på forskjellige måter.


Flere her inne som har fått det? Noen som har en effektiv kur? Heii #128513; Føder om ikke så veldig mange uker til og jeg lurte på hva som er greit å ha hamstra inn til husholdningen på forhånd. Til nå har jeg kjøpt dopapir (stoooor pk) da jeg og han alltid glemmer og må ut en tur i rykk og napp, fordi jeg er så distre når jeg først handler. DAG TORSDAG Vet ikke helt når denne dagen startet egentlig, ettersom jeg lå våken mesteparten av natten og ammet Sander, eller bare så på at han sov.


Ellers er det jo ikke sånn kjempestas med tomannsrom etter fødsel akkurat synes jeg! Andre der ammer med suttebrikker? Nu er det jo på torsdag vi får drengene til verden, og jeg tænker sådan på om der er nogen ting der ville være rart at have i skabene, køleskabet, fryseren til når vi kommer hjem igen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg