mandag 18. september 2017

Balanitt smittsomt

Det er svært vanlig, og er som regel en helt harmløs tilstand. Noen har gjentatte plager. Det man dog alltid må gjøre ved balanitt er å ta kjønnsykdomprøver (noe du trolig har gjort). Balanitt er betennelse, inflammasjon, av glans penis. Go men ikke overdreven hygiene er viktig.


Som regel er både glans og forhud affisert. Kan skyldes en rekke årsaker, og kan gi ulike symptomer som rødhet, væsking, tørrhet, kløe, svie med flere, avhengig av årsak, se under Vanligste diagnoser. For en stun gjemmer problemet fra slektninger og leger, driver en mann risikoen for å tjene kronisk balanitt , spesielt hvis det er et smittsomt utvalg av det. Kronisk patologi er en sykdom som er tilbøyelig til å komme tilbake med en reduksjon i generell og lokal immunitet.


Hvis en mann vender seg til legen når de første tegnene på sykdommen oppstår, er det svært vanskelig å bestemme fra de eksisterende symptomene om det er smittsomt balanitt eller om det er et spørsmål om effekten av ikke- smittsomme irriterende stoffer. Laboratoriumforskning bidrar til å løse dette problemet. Behandling av balanitt (betennelse på penishodet) kommer an på hva årsaken er: Sopp, bakterier, herpes, hudsykdommer eller annet. For å si noe kvalifisert om dette, må du gå til legen.


Utslett på penishodet kalles balanitt. Dette er svært vanlig blant menn. Vanlige årsaker er infeksjoner med sopp eller bakterie eller hudsykdommer som psoriasis og eksem.


Candida soppen kan føre til irritasjon og rødhet på penishodet. Smitteoverføring skjer som oftest ved kontakt med hendene (hånd til øyet), men smitte kan også komme ved indirekte kontakt med andre smittekilder, for eksempel øyesminke eller håndklær. Enkelte kan også få øyebetennelse som følge av en øvre luftveisinfeksjon eller andre typer infeksjoner. I mellomtiden går patologien, pasientens tilstand forverres, noe som gjør det for sent å be om hjelp. Hvis balanitt er forårsaket av en smittsom infeksjon, er det ikke lovlig å delta i seksuell aktivitet før behandling er over, og symptomene forsvinner fordi det er frykt for at sykdommen vil spre seg til partneren.


Forebygging av balanitt. Balanoposthitt - to sammenhengende og pågående, vanligvis sammen sykdom. Nesten alltid er disse to diagnosene uatskillelige og utfyller hverandre.


Patologi utvikler seg når det er et brudd på den naturlige mikrofloraen til de mannlige kjønnsorganene. Den inflammatoriske sykdommen balanitt (alene eller i kombinasjon med postitt) er hovedsakelig smittsom. Det er forårsaket av bakterier, sopp og andre smittsomme stoffer som faller på vevet av glanspenis, inn i hulrommet under forhuden. Etter behandlingen, for å holde balanitt fra igjen, hold penis alltid ren og tørr, unngå å bruke produkter som kan irritere huden og bruke kondom under alle samleie for å redusere risikoen for smittsomme sykdommer.


Det finnes ikke noe norsk navn på sykdommen. Plasmacelle vulvitt er ikke smittsomt eller farlig. Nei, dette er nok bare en betennelse av forhuden og penishodet som følge av en type sopp. Tilstanden kalles balanitt. Vanligvis får man ett eller flere symptomer som rødhet, hevelser, småblemmer, hudfortykkelse og hudavflassing.


Samlebetegnelse for overflatiske hudbetennelser som vanligvis er langvarige og ikke- smittsomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg