mandag 18. september 2017

Triplex garn oppskrifter

Triplex garn oppskrifter

Lynrask levering - bestill i dag! Søk Oppskrifter Garn. Kjøp raskt og enkelt her! Her er en oversikt på alle hefter som utgis av Sandnes Garn og samarbeiddesignere. Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør.


Triplex garn oppskrifter

Men det fungerer fint, jeg skal jo finne på oppskriften uansett. Kanskje jeg kan bruke samme masketall som på originalgenseren og allikevel få den to str større Mulig det opprinnelige garnet ikke er Triplex , men det er kabelspunnet og (sannsynligvis) fra sent på syttitallet en gang). Inspirasjon til ditt neste strikkeprosjekt.


Valget hans falt på modellen Nordlys, som i sin tid ble strikket i Triplex garn ! Nå finnes Triplex mer. Så jeg strikker koften i PTSport fra Rauma Garn , som har samme strikkefasthet. PTSport er et mykt, fint og slitesterkt ullgarn, som skal egne seg til både kofter og mindre plagg. Dale Garn tilbyr en mengde gratis oppskrifter – i blant annet klassisk mønster, luftig hullstrikk og moderne flettestrikk. Bla i vårt arkiv, og finn din favoritt!


Triplex garn oppskrifter

Vi håper du blir like inspirert som oss, og at du finner strikkeoppskriftene du er på jakt etter. Alle strikkeoppskriftene er tilpasset våre Trysilgarn. Dette garnet får du i mange ulike kvaliteter og farger til en svært vennlig pris. Trysilgarnet holder høy kvalitet og flere av garnene er tilpasset sensitiv hud. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Se våre beste oppskrifter på nett. Si JA til stort utvalg. Velkommen til MENY. La våre oppskrifter inspirere deg!


Triplex garn oppskrifter

Garnet har jeg skrevet om tidligere her. Da jeg hadde arbeidet med på strikkekafe i vinter, kunne en dame med peiling fortelle meg at det var Triplex - garn jeg strikket med. Sandnes Garn sluttet med dette garnet for mange (?) år siden, men et kjapt Ravelry-søk viser at mange enda har det i samlingen sin. Hent oppskrifter fra Järbo Garn ! Vi samarbeider fortløpende med et antall frilansdesignere som hjelper oss å hente frem både moderne og retroinspirerte plagg for hver sesong.


Stort og bredt utvalg av garn , strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Det er noe helt spesielt med den norske ulla, og vi vet at det ikke bare er oss, men mange av dere som også har en kjærlighet for 1 norsk ull og vårt Finullgarn. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg