onsdag 13. september 2017

Matrosdress

Dens popularitet har variert, men i perioder har den vært nesten enerådende som finklær for både jenter og gutter. Hvem syns vel ikke matrosklær på små barn er fint? Den har vært i bruk over en periode på omlag hundre år, og populariteten har variert. Matros kostyme til barn.


Det er en rød sløyfe foran og blå striper på ermene. Shorts i hvitt med blå stripe langs buksekanten og en klassisk matroshatt med et gullanker foran og blå brem.

Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Blå jakke med hvit matroskrage med et ankeremblem på brystet.


Blå bukse med vide bukseben. Følger med et hvitt tørkle og en hvit matroslue med et gullanker foran. Finn din størrelse ved å se i tabellene. Målene er oppgitt i centimeter.


Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data.

Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Innenfor sivil sjøfart er matros et navn på mannskap som ikke er offiserer. Hvit matrosskjorte med bred krage med blå stripe på. Dette skal brukes på 17.


Mai og i hver eneste festlig anledning denne våren og sommeren. Dressen består av genser og bukse og er strikket i garnet Pickles Twee størrelse år. Velkommen til DROPS Design!


Vi elsker gode basisplagg! Her finner du mer enn 120. Det klør i strikkefingrene etter å komme i gang.


I denne kolleksjonen finner du design i klassiske teknikker som ribb, patent, fletter, hullmønster og det fantastisk fine bjørnebærmønsteret. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler? Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne.


Idé og inspirasjon er viktig for oss i Garnkos. Strikkeoppskrifter som inspirerer. Når du besøker vårt lille strikkeunivers, ønsker vi å gi deg akkurat det du trenger for at det skal begynne å krible i fingrene.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.

Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær.


Hos oss finner du alt barnet trenger! Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg