torsdag 14. september 2017

Steke ribbe uten svor

Slik lager du juleribbe med sprø svor og tradisjonell ribbesmak. Har du litt god ti start gjerne et par dager før julaften for et perfekt resultat. Fra den norske bonden.


Alt av oppskrifter finner du her. Få sprø svor og saftig ribbe med denne oppskriften.

Hvis du følger disse enkle stegene, vil julemiddagen være reddet i år også. Lagde denne ribba uten svor i går. Må si at den blir mye saftigere uten svor.


Fulgte oppskrifta til punkt og prikke. Stekte den avskjærte svoren i den andre steikovnen, bare sånn i tilfelle noen skulle klage på det manglet svor. Svoren så veldig lovende ut, men i et ubevoktet øyeblikk ble den plutselig svidd.


Følg nøye med så du ikke brenner svoren, ikke forlat ovnen, for dette går raskt. Hvis bare deler av ribba har fått sprø svor , kan disse dekkes med aluminiumsfolie, slik at de ikke blir brent.

La ribba hvile i ca. Ribbe gjort på enklest mulig vis. Mye av stresset ved julaften ligger hos den sprø svoren som kan være komplisert å få til. Her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage deilig og smakfull ribbe – uten svor ! Oppskrift på Brimis saftige ribbe med sprø svor. Ei ribbe som ikke er stekt lenge nok, er ikke go sier Brimi.


Når du steker ribbe på tradisjonelt vis, må du bruke veldig høy varme mot slutten for å få sprø svor. Det gjør at faren for svartbrent svor blir mindre. Jeg og mannen er virkelig ikke begeistret for den derre svoren, så i år har vi gått til innkjøpp av kryddret ribbe uten svor. Men det har jeg aldri laget før! De fleste oppskriftene jeg finner på nett handler om å få svoren sprø, men hvordan steke ribba når svoren ikke trenger å taes med i betrak.


Guide til perfekt ribbe. Med sprø svor selvsagt. Det er også en fordel om dette fettlaget er jevnt fordelt. Her er oppskriften for deg som vil lage ribbe på samme måte som. Det viktigste for å ende opp med en luftig og sprø svor er å først få gjennomkokt.


Sett ribba uten folie i ovnen uten.

Under finner dunbsp;noen lure knep for å få den beste ribba. Slik steker du ribbe med sprø svor MENY-kokkene gir deg en guide og viser deg hvordan du enkelt steker ribbe med god smak og sprø svor. Det sies at nordmenn spiser ca. Alle vil ha saftig kjøtt og sprø svor. For det første så må du ha gode råvarer.


Det er ikke så vanskelig å få til, det er bare å følge noen enkle steg. Er det en dag i året du skal investere litt i godt kjøtt så er det på julaften. Coop Mega hjelper deg! Langtidsstekt ribbe med garantert sprø svor.


Det er særlig to ting som gir sprø svor og saftig ribbe. Lær deg langtidssteking av ribbe , så får du fornøyde gjester og null stress med matlagingen! Ruting av svor er viktig for dreninger av fett og væske, så da er det viktig å være sikker på at man har kuttet helt gjennom svoren. Unn deg en ribbe av god kvalitet, gjerne en økologisk ribbe hvis du har muligheten til det. Et godt resultat starter med råvaren.


Sjekk at det er godt med fett under svoren og at ribba er godt marmorert med fett mellom kjøttlagene. Det er lettere å få til sprø svor på ribber som har nok fett, så ikke kjøp den magreste ribba.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg