fredag 15. september 2017

Ildslange

Det hebraiske substantivet sarạf i flertall er i Jesaja 6: gjengitt med serafer. Ordets bokstavelige betydning er en som brenner. Ildslange Jordslange Metallslange.


Slangens egenskaper: Du er skarp, intelligent og arbeider planmessig, men du kan virke litt selvgod og egoistisk. Lavet og skrevet af: Katrine Nielsen. Join ildslange on Roblox and explore together!

Et langstrakt, skjellete, lemmeløst krypdyr. En slange beveger seg ved å krype på buken, og fordi den har hodet så nær bakken, kan det virke som om tungen med sin spillende bevegelse slikker støv. Mens de svakes førstefødte beiter og de fattige legger seg ned i trygghet, skal jeg la din rot dø av sult, og de som blir igjen av deg, skal bli drept.


Alle hos deg skal miste motet, Filistẹa! Som en ildslange tegnet faklene sig mot den snedekte skog. Gnistene sprutet som små funklende stjerner op mot himmelen. Man kunne følge veiens buktning i ”ildslangens” bevegelse.


Og nu drog mor og barn til Kirketorget for å møte og hilse husbonden hjem til jul”.

Dessuten helbreder Moses folket ved å sette en slange opp på en stang: Lag deg en ildslange og sett den på en stang! Alle som blir bitt, skal se opp på den. Også her er stangen et symbol på ryggsøylen. Jeg er mye på date og har funnet at det ikke akkurat er noe sjakktrekk å la samtalen pense inn på når en har bursdag. Da blir det fort snakk om stjernetegnet, og i mitt tilfelle har jeg visst blitt født til feil tid på året.


Hver eneste gang opplever jeg flakkende blikk, et smil som fortrekker se. Xiuhcoatl er aztekernes navn for en ildslange eller turkisslange, det ble sett på som en åndelig form av ildguden Xiuhtecuhtli. Han var tilbedt som en meget vigtig krigsgu solens gu guden for ofring af mennesker, samt herskergud og beskyttergud af byen Tenochtitlan og dens beboere.


Huitzilopochtli er kolibri-guden af krig og sol i aztekisk mytologi. Gjennom det bølgende folkehavet snodde fakkeltoget seg som en ildslange i den lyse skumringskvelden … På altaner og i åpne vinduer sto også folk for å se toget dra forbi. I spissen kjørte landaueren med Harald Sæverud og Studentersamfunnets formann, Randi Hålan og russen heiet sitt russ hurra og trodde visst at festen var for dem. Den aztekiske religion var meget kompleks med mange guddomme, afbildet i aztekisk kunst, og kendes især for de storslåede pyramideformede templer, hvor der blev foretaget blodige menneskeofringer til ære for de mange solguder.


Magikeren - INDRE ILD - Magiens hvide ildslange skaber transformation. Fortiden kan spejle sig i nutiden. Gamle fascinationer kan brænde u nye opstå.


Roller og ”energispil” kan ændres, skjulte behov for at udtrykke det sanselige kan vågne. Sør-Afrika Mosambikks elektriske gjerde. Da inlinersholdet kørte in blev lyset slukket i hallen, så man kunne se deres lysende hjul, da de dannede en lang ” ildslange ”, der bugtede sig i hele hallen, hvor holdet fyldte godt op.

Søgning på “ildskud” i ODS. I sin hånd har han Merkurstaven, forvandlet til en ildslange. Han vil med luftens kræfter forvandle alt til kosmiske helsekræfter. Hvis du ønsker at bede ærkeenglen Rafael om at anvende dig som en kanal for helbredelse, skal du egentlig i begyndelsen kun have oprigtigt ønske om at stå til tjeneste. Hårlev: Vejret var som bestilt til lejligheden i Hårlev by i aftes.


Tågen hang tæt om gadelamperne, forstøvede regndråber satte sig på jakken. Ikke en vind blæste, og over hele byen lå en mærkelig lugt af grillpølser og bål blandt med vådt løv. Et par udhulede og lysende græskar smilede frækt fra fortovet uden for Blomsterhuset.


Her stod blandt andre Johnny Andersen, formand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg