onsdag 6. september 2017

Obos rabatt tusenfryd

Bestill hotell på nett. Gratis avbestilling! Som OBOS -medlem får du gode rabatter på alt fra kultur til interiør. Du kan også melde forkjøpsrett i OBOS -appen. Eventuelt kan du sende oss en e-post.


I meldingen må det komme tydelig frem at du melder forkjøp, og hvilken bolig det gjelder, samt ditt navn og medlemsnummer. Husk også å legge ved finansieringsbevis. Meldingen må være sendt innen meldefristen.


OBOS -medlemmer får prosent rabatt på deler og utstyr hos Pedalen Sykkelverksted i Fredrikstad og Sarpsborg. OBOS -klubben ivaretar velferdstilbudene i OBOS og sørger for at det gode sosiale miljøet opprettholdes. Trygghet og goder Hos oss får du gunstig personallån, ansattpriser på privatforsikring, bedriftshytter i inn- og utland og gode avtaler og rabatter. Få rabatt på billetter.


Obos rabatt tusenfryd

Få e-post med en gang om nye rabattkoder og tilbud fra Tusenfryd. Billetten er kun gyldig for bruk på en valgfri ordinær åpningsdag i april, mai og juni. Rabatten beregnes ut fra lukepris fra kr 469–489. Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter og kan ikke kombineres med andre tilbud. Du har alltid medlemsbeviset og medlemsnummeret lett tilgjengelig i lommen med OBOS -appen uansett hvor du er.


Oversikt over medlemsfordelene dine. Se alle medlemsfordeler og kampanjer i et oversiktlig oppsett. Favoriser de du ofte bruker for enklere tilgang til disse. Dersom du aktiverer varsler, kan vi tipse deg om ekstra gode tilbud og kampanjer.


OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Velkommen til TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. En frydelfull opplevelse for liten og stor.


Spar penger ved å kjøpe billetten din online. I tillegg arrangerer vi egne konserter, teaterforestillinger og dager på TusenFryd - kun for medlemmer. Det lønner seg å være medlem! Et OBOS -medlemskap koster 2kroner i året.


Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 3kroner som er en lovpålagt andelskapital. Her finner du åpningstider for de forskjellige datoer i sesongen på TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. Vi håper du får et hyggelig besøk hos oss.


Logg inn på Min side, OBOS -banken eller OBOS forsikring. Her har dere muligheten til å bestille minimum billetter, og få en grupperabatt. For å få denne prisen må billettene bestilles og betales på forhånd. Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under.


Klikk her for å komme til nettbutikken for dagsbilletter! Husk å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler og fyller drivstoff hos YX eller Circle K. Register ditt medlemsnummer hos If, så er bonusen sikret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg