fredag 1. september 2017

Mam drikketut

Fri frakt på kjøp over 4kr. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie.


Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Du velger om barnekoppen skal være lekkasjesikker eller ha uhindret væskestrøm. Logg Inn Min Konto.


Ultra-soft drikketuten gjør overgangen fra amming eller falske til glass utrolig enkel. Passer alle Learn To Drink Cups med harde eller soft touch drikkepip. Pipen er semi-soft, det vil si et medium mellom silikon og hard drikkepip. Den myke overflaten av drikkepipen forbereder babyen til å drikke fra et hardt drikkepip.


Koppen har nå oppdatert design med en ny drikketut i silikon! MAMs flasker og kopper har forskjellige flaskesmokker og drikketuter som er designet for å. Den er utviklet for å forenkle overgangen fra amming eller flaske til kopp. Tuten passer alle tåteflasker og Trainers fra MAM. Tuten er sølefri og perfekt tilpasset etter babyers drikkeevne. Det er fort gjort at en drikketut kommer bort, og da er det bra at det er enkelt å bestille en ny.


Blant vårt tilbehør til barnekopper finner du også gripevennlige håndtak som er lette å feste på barnets kopper. Gratis frakt fra 6kr. Lei av lang kø på apoteket?


Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Ideel for barn som trener på å drikke selv. Vi har rask og billig levering.


Med myk drikketut for en enkel overgang fra flaske eller amming til kopp. Med drikketuten ultra-soft er overgangen fra amming eller flaske til kopp ekstra lett. Bambino Mam er markedsledende i Norden innen komfort og mating, og siden oppstarten har selskapet hatt som sitt primære mål å støtte barns individuelle utvikling og gjøre hverdagen for foreldre enklere. Gripevennlige og sklisikre håndtak, og en drikketut som er lekkasjesikker og ekstra myk. Barnet kan selv styre væskestrømmen.


Mam drikketut

Barneproduktene utvikles med hjelp av medisinsk og teknisk ekspertise og gi barnet optimal støtte i utviklingen. MAM Ekstra Myk Drikketut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg