onsdag 27. september 2017

Dyreparken årskort

I tillegg får du hele ulike årskortfordeler! Meld deg på nyhetsbrev. Du tror det ikke før du ser det! Besøk oss så mye du vil, hele året gjennom - uten å betale noe ekstra. Hvilke aldersgrenser gjelder for hhv.


Dyreparken tilbyr dessverre ikke yrkespraksisuke for. Studenter får redusert pris på inngangsbilletten. Prisnivået speiler det ulike aktivitetsnivået i hhv.


Pensjonistpris gjelder kun for alderspensjonister, dvs. Aktivitetsnivå og underholdningsnivå kan variere fra dag til dag, derfor kan billettprisene være forskjellige fra en dag til en annen. DET ER ALLTID BILLIGERE å kjøpe billetter på nett.


Dyreparken årskort

Husk at gyldig årskort alltid må fremvises for å få årskortrabatt på varer og tjenester. Kaptein Sabeltann, Hakkebakkeskogen og Kardemomme by. Husk at du med et årskort til GIVSKUD ZOO får fire gratis besøg samt rabatter i mange andre attraktioner. Besøg for eksempel indendørs attraktioner som Kattegatcentret eller Nordsøen Oceanarium, inden sommervarmen sætter ind - og spar på entrébilletten. Opplev Norges Største Regnskog med frittlevende dyr i Den Lille Dyrehage!


Hvert år legger dyreparken Terra Natura rett utenfor Benidorm ut årskort til svært redusert pris i mars måned. Dette er et tilbud fastboende som tenker å besøke parken flere ganger i løpet av et år absolutt bør benytte seg av. Dersom man besøker Terra Natura i perioden 1. Vi har spurt noen av våre gjester om hva de tenker om saken. I Pinsen gikk første turen til Kristiansand med verdens beste støttekontakt, Karina, og en av mine gode venner, Nicolai Årskort må alltid medbringes når du besøker Akvariet, Rabattordninger (BT-fordel, SPV-fordel, OBOS-fordel osv) gjelder ikke ved kjøp.


Dyreparken årskort

Besøker du parken mer enn fire dager, lønner det seg å kjøpe årskort. Studentprisene er kun tilgjengelig for studenter og studenter. Prisen for årskort for voksne koster 1. Gjelder dyrepark og badeland).


Selv er jeg kronisk syk og går på AAP som da er av lønn, så økonomien vår er ikke den beste. Vi håper vi kan spare til å dra til dyreparken i år, men kan da ikke bruke penger på annet og må sove i. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Dyreparken årskort

For årskort for voksne øker prisen fra 1. Det innebærer en prisøkning på 1kroner per årskort. Lørdagen ble brukt i parken. Vi var tre voksne og to barn på og år. Jatak-gruppen har definert verdigrunnlag basert på etikk, moral og samfunnsansvar. Dato kan ikke endres i etterti og det gis ikke rabatt på billetter kjøpt samme dag de skal benyttes.


Bestilling er gjennomført når det står tydelig Trykk her for å skrive ut billettene (=bekreftelsen).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg