fredag 1. september 2017

Frisør råholt

Hairport er en frisørkjede bestående av salonger. Vi vektlegger kvalitet og personlig service, og våre frisører holdes oppdatert på trender gjennom kurs og kvalitetssikring. Du finner oss i ditt nærområde i Akershus og Hedmark.


Frisør råholt

Vi tilbyr både drop in og timebestilling. DHC Råholt finner du ved å gå inn hovedinngangen på AMFI Eidsvoll og ta til høyre. Vår flotte frisørsalong ligger vis á vis Mix kiosken og mellom Vita og Kanel. En moderne og innbydende salong, med stort fokus på å gjøre ditt frisørbesøk til en særdeles behagelig og profesjonell opplevelse. Velkommen til DHC Råholt.


Føler meg som ett nytt menneske. Vår visjon er enkel – DHC er til for å tilby bransjens beste frisøropplevelser. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Her kan du finne mer informasjon om studio masi, som inkluderer åpningstider, adresse og mer. Salong TG As, Råholt.


Frisør råholt

Hvorfor har jeg reist fra Råholt til Drøbak helt siden Stine flyttet dit fra Oslo? Jo, fordi hun er meget dyktig. Alltid fornøyd med håret når jeg reiser derfra. Til og med sminken er på plass! Sjekk følgende åpningstider for Monas Dame og Herresalong.


Gladbakkveien Råholt - Rated based on Reviews Alltid like hyggelig å være hos studio masi ,. Atene Frisør Eidsvoll. POWER i Råholt : butikker og åpningstider POWER tar mål av seg til å være den beste og mest effektive formidleren av forbrukerelektronikk, hvitevarer, tilbehør og kundevennlige tjenester. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Leter du etter en frisør i Råholt. Her har vi samlet relevante frisører som du kan velge mellom.


Frisør råholt

Bedriften Ann Bjørg H Bråthens På Hengende Håret i Råholt i Eidsvoll kommune driver innen bransjen frisør. Finn billigste frisør i Eidsvoll. Frisør Råholt - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Se kontaktinfo, prislister, kart og andres erfaringer med denne frisøren. I år har jeg (Trine) vært frisør.


Jeg har klippet tusenvis av hoder, i alle aldre ️ Det er jobben min. Men jobben min er så mye mye mer en det. Europris er Norges største lavpriskjede målt i salg. Jessheim Storsenter i hjertet av Jessheim by med over 1butikker og spisesteder!


Stedet for gode opplevelser, med passion for fashion og god mat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg